Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 18. elokuuta 2019

Sunnuntaita




Nyt on parina päivänä viitsinyt käydä kävelylenkilläkin,joten toivoa on, että tässä piristyisi. Ensimmäisellä lenkillä kävin yksin ja keräilin matkalta kaunita kukkia :) Ne pääsivät kotona maljakkoon.












Eilen käytiin miehen ja koiran kanssa pitemmällä lenkillä. Siellä oli tien varrella lampaita, ja kun juttelin niille tulivat katsoman. Pikkuinen lammas imi mun sormea <3 Sanoin niille, että Elmo on meidän musta lammas :) Sitä vähän arastelivat. Kiva oli kävellä, vaikka takaisin tullessa vähän polveen ottikin, onneksi ei kuitenkaan sen enempää kipeytynyt.





Tänään olisi seurakunnassamme nuoren avioparin lähetystyöhön lähtö-juhlat. He lähtevät Japaniin. (Entiset Japanin-lähetit tulevat Suomeen ainakin toistaiseksi). Emme mene, kun mies laittoi savusaunan lämpiämään, kun tänään alkaa taas sähly kesätauon jälkeen. Kaipa hän odottaa sinne muita pelaajiakin saunaan, vaan ei tiedä onko ketään tulossa. Minä en tykkää epävarmuudesta, mutta hoitakoon itse asian.
Eilen leivoin pienen omenapiirakan (gluteenittoman) pudokkaista. Ihan hyvä tuli maultaan, vaikka reunat vähän kärvähtivät...ja oli kiva kun sai itsekin syödä sitä :)



Mukavaa sunnuntai päivää!

4 kommenttia:

  1. Onpa kaunis kukkakimppu kauniissa maljakossa! Minunkin pitäisi opetella keräämään luonnonkukkia maljakkoon. En tiedä miksi sitä ei ole tullut harrastettua... Omenapiirakka on herkullista! Siunattua sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti aina keräsi kukkia ja minäkin jo lapsena, sieltä se on lähtöisin...

      Poista
  2. Ihanat kukat! Lampaat ovat kivoja. Mitäs Elmo tykkää lampaista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elmo ei turhia hötkyile muiden eläinten kanssa, se on aika arka muutenkin ja sellainen, että antaa esim. kissojen syödä ensin, jos kissat sattuu menemään sen kupille syömään.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)