Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 2. elokuuta 2019

Marjoja ja kukkia




Enpä tiedä mikä minun vatsaa vaivasi eilisen ja tämän päivän...ikävää kumminkin. Ehkä ruuissa on ollut jotakin sopimatonta minun "herkkänahkaiselle" vatsalleni, josta otti nokkiinsa, hmm... Kumpanakin päivänä oikein kouristeli vatsaa :( Siksi en tänä iltana lähtenyt seurakuntaankaan, vaan mies sai mennä yksin, tai oikeastaan toisen naisen kanssa. Eli erään ystävämme joka tarvitsi kyytiä :)





Kun vatsa alkoi pikkuisen rauhoittumaan, läksin metsään, marjojen toivossa.Ja löytyihän sieltä vadelmia sekä vielä vähän metsämansikoitakin. Kotona keitin niistä ja purkin pohjalla olleista punaherukan lopuista kiisselin. Harmi, että sitä ennen olin kerinnyt jo tarjota vatsalle kaurapuuron marjojen kanssa, kiisselin kanssa olisi ollut parempaa... eikä olisi tarvinnut viimeisiä kauramaidon rippeitä käyttää puuron kanssa,vaan olisi voinut säästää ne aamukahville.












No, oli miten oli,nyt vatsa on taas rauhoittunut.






En ole muistanut kertoakkaan, että kovasti aiemmin kukkinut orkidea kasvatti uuden matalamman kukkavarren ja nuput.Ja nyt siinä on tällä hetkellä kolme kukkaa. Onpa innokas!












Meille tuli aikaisemmin öljysäiliön tarkastus kehoitus ja jouduimme sellaisen tilaamaan. Mutta kiitos Herralle, että kaikki oli ok ja nyt saa taas viisi vuotta hengähtää rauhassa sen puoleen :) Jos ei mitään muuta vikaa siihen tule. Lasku ja paperit (joiden kopio pitää toimittaa kaupungintoimistoon) eivät vielä ole tulleet, mutta tiedossa on, että siihen menee useampi satanen...ei kiva!





Hyvää viikonloppua!

















4 kommenttia:

  1. Ihana orkidea! Minunkin pitäisi tehdä marjoille jotain. Valitettavasti taas kerran meille kävi niin, että linnut ehtivät syödä kirsikat ennen kuin minä edes tajusin, että ne voisivat olla kypsiäkin... Mutta punaisia viinimarjoja olisi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt lähes kaikki marjat kerättynä,osa keitetty mehuksi ja osa pakasteessa. Punaherukoita on vielä vähän pensaassa. Ja seuraavaksi tulee omanasouvi, mutta siihen menee vielä aikaa.

      Poista
  2. On niitä kaikenlaisia kuluja omassa talossa, toisaalta vielä enemmän jos öljyt pääsee vahingossa karkuun.
    Toivottavasti vatsasi siitä asettuu kivuttomaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä...aina jotain maksuja riittää... Onneksi vatsa on ollut vähän parempana :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)