Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 23. elokuuta 2019

Eilisen muistoja ja tätä päivää...








Voi kun on hyvä mieli, kun kaikki meni tänään hyvin. Vatsa oli kunnossa, pääkin toimi kerrankin kunnolla, enkä unohtanut mitään soppiksella :) Lisäksi illan Kylätalo-ilta oli myös mahtava. Alussa näytti, ettei tule kovin paljoa ihmisiä ja kun sinne Viroon oli mennyt useampi normaalisti Kylätalolla oleva henkilö..ja srk:n toisessa päässä oli vielä joku palaveri... Kaupungista tuli kaksi naista pitämään/vetämään tilaisuuden....(he hakivat minutkin kotoa) ja loppujen lopuksi meitä oli yli 20 henkeä, ja osa ihan ensimmäistä kertaa. Mahtavaa!
Yksi "moka" sattui, unohdin nimittäin kylätalolle (pöydälle) tee-paketin ja jotain muuta jota olin saanut kylätalon tilaisuuksia varten... toivottavasti ne pysyvät tallella, kunnes pääsen ne hakemaan...minullahan on avain.





Huomenna sitten vielä "koitos" (eli sanottavaa) Ilosanoman illassa kaupungissa. Sinnekin tullaan mut hakemaan. Toivottavasti sekin menee hyvin. Miehen kanssa ollaan viestitelty, he ovat laivalla nyt. Laivareissun jälkeen heillä on vielä useamman tunnin automatka eli yöllä vasta ovat perillä. Toivottavasti siellä päässäkin menee kaikki hyvin.



- - -





Tuohon asti kirjoitin illalla. Yö meni vaihtelevasti, alkuyön nukuin hyvin, sitten heräsin, ilmeisesti ukkosen ääneen... onneksi jyrinä oli sen verran vaimeaa, ettei Elmo reagoinut siihen. Sehän pelkää ukkosta valtavasti, tärisee ja haukkuu kovasti. Nyt ei kuulunut alakerrasta mitään, kai se nukkui niin sikeästi. Se oli hyvä, itsellä vaan meni pitkä aika kunnes sain uudelleen unta, kun mietin tuota illan "puhetta", salamat välähtelivät muutaman kerran ja vettä satoi moneen otteeseen roimasti. Ikkuna on makkarissa ollut auki lähes koko kesän (siinä on hyttysverkko ollut), mutta nyt suljin sen sateen ja ukkosen vuoksi. Lopulta sitten nukahdin vielä muutamaksi tunniksi,onneksi.





Rasmuksesta olen taas ollut huolissaan, kun se on ollut niin kauan "kesäreissullaan", ei ole nyt kotona käynyt vähään aikaan. Mulla on ikävä!! Ehkä se nyt tulee kotiin kun sateet alkoivat...eletään toivossa. Se kesäisin aina tuota reissuilua tekee... mutta kyllä sitä aina vähän pelkää jos sille jotain sattuu... Kultamuru <3 Eikä voi väkisin sisälläkään pitää.





Eilen jäi kylätalolta paljon kahvia termokseen, voisi taas käyttää sen johonkin...vaikka kahvi-kaakaokiisseliin tai johonkin muuhun. Tosin joutuisin sen yksin syömään, kun mies on viikonlopun poissa. Mutta mukavaa perjantaita jokaiselle täällä piipahtavalle!

















12 kommenttia:

  1. Kiva kuulla iloisia kuulumisia. Se on harmi, jos yöllä on ukkosta ja se valvottaa. Täällä on aika vähän ollut ukkosia tänä kesänä. Muutama viikko sitten jyrähti muutaman kerran ihan kunnolla. Kahvi-kaakaokiisseli kuulostaa hyvältä. Ehkä sen ihan mielellään söisi yksinkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tehnyt kuitenkaan mieli sitä kahvikiisseliä, kun tuntui että vatsa ei kaipaa enempää kahvia, joten kahvin loppu meni viemäriin...

      Poista
  2. Mukavaa viikonloppua sullekin Sesse!

    VastaaPoista
  3. Itsekin kuuntelin yöllä sadetta, mutta olin aika tyytyväinen istutuksieni puolesta siihen, että ne saivat kunnon kastelun. Voi, uskon hyvin, että on huoli ja ikävä Rasmuksesta. Reissailevaa kissaa on mahdoton pitää kotona, mutta soisi, että se ulkoilisi pihapiirissä ja kävisi säännöllisesti kotona. Onneksi minun molemmat kissani ovat sellaisia kotipihassa viihtyviä, mitä nyt Musti viettää joka kesä kokonaisen vuorokauden jossain ulkona, pari kertaa kesässä. Silloin olen siitä kovasti huolissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän lohduttaa itseäni sillä, että aina ennenkin Rasmus on tullut kotiin :) En tiedä onko se jonkun kesämökkiläisen luona tässä välillä...vai missä luuraa...

      Poista
  4. Oli mukavia kuulumisia! Onneksi sait nukuttua vielä yöllä valvomisen jälkeen. Ukkonen on täälläkin jyrissyt jokusen kerran. Yhden kerran ihan säikähdin ukkosen jyrinää. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Kivaa viikonloppua sullekkin ja siunausta puheeseesi ja Rasmukselle ja "virolaisille" ja
    ihan kaikille meille blogiystäville!
    Jeesus on ihana!!!!

    VastaaPoista
  6. Huomenta hyvää!
    Heräsin rukoilemaan erään työkaverin puolesta josta näin unta ja/tai Jumala puhui...
    Sitten tuli mieleen laulu;-riisu kengät,maa jolla seisot on Herran..."
    Huhhuh,kyllä on kyyneleet vuotanu,ihan pää meinaa tulla kipiäksi.
    Sinäkin Sesse,metsässä kulkija,tulit mieleen.
    Laittakaahan aamun avaukseksi pyörimään tämä koskettava kappale
    ...että silleen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herran on maa ja kaikki mitä siinä on...tuli mieleen. Siunausta päivääsi!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)