Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 15. elokuuta 2019

Helmiä ja jotain muutakin





Eilen katselin askartelu-juttuja ja odotin inspiraatiota...kun olin selannut sitä tilpehööri-kirjaa. Ei vaan oikein "iskenyt" mikään. Mutta kuitenkin helmi-rasiasta sain idean. Minulla oli yksi rikkinäinen vaalea helmiketju ja hopean värisiä helmiä, päätin yhdistää ne. Siimaakin löytyi ja vielä kullan värinen lukko. Ihan kiva siitä tuli :)












Nuo vaaleat helmet on äidin tai tädin entisestä helmiketjusta, josta olin aiemmin poistanut rikkinäisen osan.












Lisäksi innostuin vielä tekemään tähtikoristeen jonka laitoin amppelin koristeeksi. Nuo siniset tähdet on kauniita, kun valo tulee niiden läpi.












Ja orkidea se jaksaa kukkia :)












Työpäivä meni olohuhteisiin nähden suht tyydyttävästi, paitsi että väsytti yhteen aikaan tosi kovasti... Hoitaja soitti ja tulehdus oli varmistunut ja nyt on vihdoin saatu antibiootti-kuuri. Kotiin tultuamme otin antibiootin ja menin päivä-levolle, ja nukahdinkin...heräsin ystävän soittoon. He olivat tulossa meille hakemaan meille aiemmin venereissulle lainaamiansa pelastusliivejä, kun olivat ajamassa tästä ohi. Olivat huomenna menossa veneilemään vieraidensa kanssa.





Eipä tässä tämän kummempia.

8 kommenttia:

  1. Todella hyvä että olet jo saanut antibioottikuurin! Minulle on sanottu että tulehdus väsyttää.
    Helmet ovat hyvin kauniit! Ihailen ja ihmettelen orkideaasi! Se on aivan ihana kun kukkii ja kukkii! Olen saanut reilu vuosi sitten pienikukkaisen orkidean, joka kukittuaan aikansa näyttää nyt ihan kituvalta. Harmittelen sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minäkin epäilin, että se oli tuo tulehdus joka väsytti...vieläkin väsyttää...Tuo orkidea on kyllä ihmeellinen...aina vaan jaksaa kukkia :)

      Poista
  2. Hyvä, että vastaus tuli ja sait lääkekuurin. Sievä kaulakoru! Minulla on kaksi orkideaa, mutta ne eivät nyt kuki. Saa nähdä osaanko hoitaa niin, että kukkivat vielä joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ensimmäisen kerran elämässäni sain kokea, että orkidea alkoi uudelleen kukkia...ja nyt se kukkii aina vaan :)

      Poista
  3. Joskus ei vaan inspiraatio iske millään, vaikka kuinka tekis mieli tehä jotain. Sinulla kuitenkin lopulta iski ;) Kivat helmet ja amppelikoristekin on tosi kiva.
    Paranemisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sartsa...onneksi on nyt tuo antibiootti kuuri :)

      Poista
  4. Ihanat helmet ja hienoa uusioköyttöä.
    Pikaista paranemista.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)