Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 24. elokuuta 2019

Kirkas aamu...









Eilisestä koko päivän sateesta ei tietoakaan. Luonto on pessyt kasvonsa ja herännyt uuteen kirkkaaseen aamuun :) Toivottavasti tästä tulee hyvä päivä meille jokaiselle. Mulla rupesi soimaan päässä tuo laulu:"Kirkas aamu pian koittaa,jälkeen aikojen yön..." Kauniina päivänä on sydän kevyempi ja helpompi hymyillä. Oletteko huomanneet?





Nyt kun vielä Rasmus tulisi kotiin ja "Muruset" käymään, niin päivä olisi täydellinen. Illalla olin siellä srk:ssa, pääsin nuoren miehen ja hänen lastensa kyydissä. Todistus-puhe meni hyvin, en kerinnyt suuremmin jännittää kun pääsin melkein heti "pönttöön". Se "Ilosanoman ilta" jaetaan aina illalla Face bookissa,ja tänä aamuna oli jo lähes 400 katsojaa käynyt katsomassa sitä. Kyllä ihmisiä kuitenkin kiinnostaa evankeliumi ja tarkoittahaan sana evankeliumi ilosanomaa, kyllähän hyviä uutisia mielellään kuulee :) Eikö?












Elmokin nukkui tänä aamuna yli 9:ään, niin heräsin vasta kun se alkoi haukkua ulos. Sekin oli kiva, kun sai nukkua tarpeeksi. Tänään voisi olla hyvä pyykinpesu-päivä, aurinko paistaa ja tuulee, niin pyykit hulmuaisivat iloisesti tuulessa. Mitäs te meinaatte tehdä tänään? Onko suunnitelmia? Monilla lauantai on siivouspäivä. Onneksi imuroin muuten jo viikolla,mutta makkari on kyllä siivoamatta vielä. Se kun on yläkerrassa, niin ei niin helposti tule sitä siivottua, vaikka sehän olisi just tärkeä olla raikas ja pölytön...ei se kyllä koskaan ole sitä, kun se on myös ompeluhuoneeni. Hipsu sinne meni nyt nukkumaan,kun tuli aamulla sisälle.




Kuvia ei ole nyt tullut otettua, niin täytyy mennä vanhoilla kuvilla. Mukavaa aurinkoista päivää :)















10 kommenttia:

  1. Aurinkoista päivää! Matalapaine vaikuttaa minuunkin väsyttävästi.
    Mukava kuulla, että puheesi meni hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumma kyllä minua väsytti nyt iltapäivälläkin, vaikka pitkään nukuin aamulla...liekö ollut viikolta univelkaa...otin vielä päivänokosetkin :)

      Poista
  2. Oon kyllä huomannut tuon saman, että pilvisenä päivänä mielikin on helpommin "pilvisempi" ja aurinkoinen päivä on usein vähän helpompi, vaikka ei mikään tae hyvästä mielestä olekaan.
    Meilläpäin piti tänään olla sadetta lähes koko päiväksi, mutta vielä ei ole näkynyt... Nytkin aurinko paistaa. Meidän aamupäivään kuului kirppiskäynti. Ilmaistangosta otin muutaman vaatteen, joista yhdet housut saa laitta heti pois, kun pienet. Yksi tieten ottamani iso hamekin siinä oli, mutta katsoin että se on mielestäni aika helppo kaventaa sivuista sopivaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi,kun kiva, että pääsit kirppikselle :) ja hyvä ettei sielläkään sada. Mukavaa päivää!

      Poista
  3. Onpa kiva kun kaikki meni hyvin, kun vielä saisit omat kultasi kotiin. Toivotaan niin. Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasmus-kultakisuani kaipaan :) Lapsetkaan (Muruset) eivät ole pitkään aikaan käyneet, heitäkin kaipaan. Mies tuleekin huomen illalla kotiin. Aurinkoa sinunkin päivääsi!

      Poista
  4. Kiva kun sulla on hyvä mieli,
    mullakin on ihan mukavaa ja ulkona näyttää olevan niin kaunista...mutta kun väsyttää vaan...en jaksa tarttua siivoustyöhön,niin vähäistä kun se onkin yksiössä.
    Olet tainnut nauttia kun saa olla yksin ajatustensa kanssa välillä.
    Se tekee hyvää itsekullekkin.
    Varsinkin meille "taiteilijoille"...luulisin...
    Itse rakastan yksinoloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tykkään yksinolosta välillä. Minunkin piti ottaa päivänokoset aiemmin, vaikka olin aamulla nukkunut pitkään...makuuhuoneen sain siivottua ja muutamat pikkuiset pehmo-kisut leikattua :)

      Poista
  5. Kiva kuulla, että sinulla meni todistuspuhe hyvin. Auringonpaiste aina piristää mieltä. Ihanan kesäiset kuvat jaoit tähän, hienosti aurinko paistaa noihin kukkiin ikkunalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko paistaa tänäänkin,vatsa vaan on nyt vähän kipeä vaihteeksi:(

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)