Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 14. elokuuta 2019

Omituinen päivä









Tänä aamuna kun heräsin satoi kovasti vettä. Olin illalla valvonut puoleen yöhön,pitänyt lämmintä kaurapussia alavatsan päällä ja lukenut TK:n eteisestä löytämääni ilmaiskirjaa Vihkiristit. Silloin oli vielä sellainen olo, että hyvä olla wc:n lähellä. Ajattelin, että jään siihen laverille yöksi nukkumaan, ettei tarvitse yöllä yläkerrasta lähteä vessaan.
Kuitenkin puolilta öin päätin lähteä omaan sänkyyn kun olokin oli parantunut. Nukuinkin ihan hyvin, ilman vessakäyntiä. Mies oli jo lähtenyt "apumies-keikalle", kun heräsin. Ulkona hirveä vesisade ja Elmoa ei näkynyt missään. Kyllä se hetikohta tuli litimärkänä, kun sitä huutelin. Pyyhkeeseen sen kiedoin ja kuivailin. Sade ei kestänyt kauaa, vaan pian alkoi kirkastua.





Koko päivän odottelin sitä TK:n soittoa, mutta ei sitä kuulunut. Oliskohan mun pitänyt itse soittaa sinne, käsitin kyllä asian niin, että se hoitaja soittaisi. No, kenpä tietää... miksei ne voi selvästi sanoa... Mutta onneksi olo on parantunut, kun huomenna on työpäiväkin.
Ehkä siinä virtsanäytteessä ei ollut mitään kuitenkaan. Mutta hyvä näin. Sitä eilistä "tilpehööri kirjaa" selasin myös, paljon siinä on kaikenlaisia ohjeita, ja varsinkin jouluun. Myös se ottamani lehti sattui olemaan joulunumero... mutta siinä oli myös ristikkoliite, jota olen jo vähän täyttänyt.






Toivottavasti työpäivä menee hyvin. Huomenna ei onneksi ole Kylätaloa. Täytyy muistaa ne vaatesäkit ottaa mukaan aamulla. Vähän olen tänään taas ollut "muissa maailmoissa" ja väsynyt. Päivällä menin sohvalle, mutta en uskaltanut kuitenkaan nukkua, kun odotin sitä soittoa, väsytti kyllä "sairaasti", mutta kahvilla siitä taas selvittiin. Katsottiin sitten miehen kanssa "Tiettömien taipaleiden takana"-ohjelma telkasta.

6 kommenttia:

  1. Ikävä kuulla, että vatsasi oli noin huonona.

    VastaaPoista
  2. Tämä oli virtsa-rakon oirelua...ei varsinaisesti vatsavaivaa :)

    VastaaPoista
  3. Jos et pysty netistä, OmaKanta ohjelmasta katsomaan niin soita. Mutta jos näytteessä on bakteerikasvua, niin se on voinut mennä herkkyysmääritykseen, niin tietää mikä antibiotti "puree" siihen. Oisko sulla jotain C vitamiinipitoista juomista tms.Sitäkin vois kokeilla.
    Kyllä on keljua kun on noita vaivoja, toivottavasti helpottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä aamuna soitin sinne ja hoitaja sanoi, että oli ollut bakteereja, mutta odotetaan lisätulosta, että hän soittaa sitten. Ja iltapäivällä soittikin ja apteekissa odotti antibioottikuuri, jonka hain työn jälkeen.Työpäivä meni olosuhteisiin nähden hyvin kuitenkin, vaikka väsytti ihan hirveesti ja vessassa joutui käymään tavallista useammin.

      Poista
  4. Hyvä, että oireet helpottivat! Kannattaa soittaa, jos ei puolen päivän jälkeen ole soittoa tullut.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)