Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 20. elokuuta 2019

Kaikenlaista





Ulkona on vielä kaunis sää,mutta naapuri kertoi, että on luvattu kovaa tuulta iltapäiväksi. Saa nyt nähdä. Pari kuvaa otin ikkunan läpi.





















Nuo oksat etualalla on ikkunan takana kasvavan unkarinsyreenin oksia.






Eilisellä lenkillä miehen ja koiran kanssa keräsin pihlajan oksia maljakkoon. Ne päätyivät äidin vanhaan savikannuun keittiön puuhellan päälle.













Myös nämä hevoset ovat eilisen lenkin varrelta, neljä hevosta. Kuva vaan ei oikein onnistunut.

















Tänään laitoin erikoisen hyvää ruokaa...tai ainakin se maistui hyvältä :) Ranskalaisia, makkaraa, salaattia ja jälkkäriksi omenahyvettä pudokkaista ja sen kanssa kaupan vaniljakastiketta,jonka vain vatkasin. Tosin tuota jälkkäriä ei olla vielä syöty, vaan nautitaan siitä päiväkahvin kanssa. Kun se oli vielä uunissa silloin.






Kylilläkin käytiin aamusta viemässä torstaisen Kylätalo-tilaisuuden ilmoituksia ja kahvilassa. Vatsa on edelleen vähän vaivannut, mutta onneksi on vapaata. Torstaina sitten taas työpäivä ja samana päivänä mies lähtee Viron reissulle, kerkiää kyllä minut "heittää" kotiin, muttei Kylätalolle. Kyytiä täytyy itselle järjestää Kylätalolle, sekä vanhoille tädeille, jos ovat tulossa sinne.




Leppoisaa päivää!



Ps. Nyt jo tuuli alkoi kovemmin heiluttamaan pensaiden ja puiden oksia.



2 kommenttia:

  1. Niin monesti uhkailevat ukkosilla ja myrskyillä, eikä tulekaan ja hyvä niin. Jo tuota on satanutkin. Aurinko paistaa ja poutapilviä on vaan taivaalla täällä.
    On nuo pihlajat nyt kauniita ja paljon marjoja on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tännekkään kovin kummoista tuulta tullut , sen verran sopivasti että pyykit kuivuu ulkona :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)