Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 28. elokuuta 2019

Kesäpäivä vieraisilla








Eilen meidät oli kutsuttu erään ystävän kesähuvilalle, todella upea paikka järven rannalla. Ja niin hieno sää,vesi oli aivan tyyni ja joutsenperhe uiskenteli järvellä: vanhemmat ja kaksi jo isoa poikasta, jotka viihtyivät kahdestaan järven toisessa päässä ja vanhemmat tyytyväisinä pesintä päässä, saivat kahdenkeskistä aikaa :) Huvilan rannassa oli lisäksi kellumassa paikallaan teko-joutsen. Siitä saimme kuulla tarinan: Niitä joutsenia oli ollut kaksi,mutta oikeat joutseneet olivat hakanneet sen toisen rikki,yhden ne vielä suvaitsee kun yksinäinen joutsen voi olla samalla järvellä, mutta ei toista pesivää paria.




Pelasimme golfia (jossa minä olin ihan surkea), siellä oli pihalle tehty golf-rata. Kävimme myös saunassa. Paljuunkin olisi päässyt,mutta ei menty. Ja oikein maistuva grilli-illallinen saatiin: loimulohta,makkaraa, maissia,kesäkurpitsaa ja salaatteja. Kahvit oli tarjolla jo aiemmin kun tulimme sinne,tosin kukaan muu ei tainnut sitä juoda kuin mieheni,itse tyydyin mehuun ja niin myös talon emäntä ja hänen ystävänsä,jonka kautta me talon emäntäänkin olimme tutustuneet.




Ihan hyvä reissu, vaikka mennessä ajoimme harhaan, kun minä en huomannut sitä tienhaaraa, mistä olisi pitänyt kääntyä. Meille oli annettu tien nimet,mistä aina piti kääntyä. Kun navigaattori olisi kuulemma neuvonut huonompaa tietä pitkin. No, "Sesse-navigaattori" kuitenkin ohjasi väärään... Soittamalla siitä selvittiin ja saatiin lisäohjeita.





Siellä olisi saanut hienoja kuvia, mutta ei ollut digikameraa mukana. Mennään nyt vanhoilla kuvilla,kun uusiakaan ei ole tullut otettua.













Illalla kotona katsottiin Mieletön elokuu-elokuva tv:stä. Oltiin se ennenkin nähty,mutta se oli niin nostalginen 60-luvusta kertova,että minä varsinkin halusin sen nähdä uudestaan. Ja siinä oli onnellinen loppu, joita minä rakastan :)





Ja sellainenkin ilouutinen, että Rasmuskin kävi taas kotona :) Kyllä se on varmaan ollut jonkun kesämökkiläisen ilona,kun ei ainakaan ollut laihtunut, pikemminkin päin vastoin. Ja hyvä nähdä, että oli kunnossa <3 Kyllä se taas palaa ruotuun kun ilmat alkavat kylmetä. Tosin sitä ei aivan heti ole odotettavissa, kun lämmintä on luvattu. Nautitaan näistä kesän viimepäivistä. Tosi kosteaa vaan on jo, nurmikkokaan ei oikein kuivu koko päivänä. Ja pyykitkin jäivät pikkuisen kosteiksi ulkokuivatuksen jälkeen,ripustelin ne sitten yöksi sisälle loppukuivatukseen.




Mukavaa päivää!

4 kommenttia:

  1. Täällä on aina kiinnostavaa luettavaa!
    Nyt uutinenkin, paras sellainen aikoihin: Rasmus on käynyt näyttäytymässä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä vain näyttäytymässä,vaan myös on nyt ollut kotona, sisällä ja pihassa <3

      Poista
  2. Kivoja virkistyshetkiä tuollaiset vierailut, vaikka monesti lähteminen on minulle ainakin nihkeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se vähän on, ja ei aina jaksaisi olla niin kauaa,mutta jälkeenpäin on kuitenkin kiva muistella.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)