Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 13. elokuuta 2019

Ollako vai eikö olla...
Mulla on pari päivää ollut virtsatulehduksen oireita, ei kuitenkaan kovin pahana, mutta ärsyttävänä. Olen ollut kahden vaiheilla, pitääkä soittaa lääkäriin vai ei... no, eilen illalla sitten inhottava olo vaivasi taas ja alaselkääkin särki... Laitoin meiän Laulusiskot-porukalle rukouspyynnön. Sain vinkin sieltä, että laittaa lämpimän kauratyynyn(-pussin) vatsan päälle...laitoinkin kauratyynyni alavatsan päälle ja otin särkylääkkeen. Lisäksi otin melatoniinia, että saisin nukkua. Nukahdinkin ihan mukavasti. Yöllä tosin taas ärsyttävä Elmo haukkui :(


Tänä aamuna kun olin vieläkin kahden vaiheilla tuon vaivan kanssa, ajattelin että torstaina on kuitenkin työpäivä,ja pitäisi olla kunnossa... niinpä soitin lääkäriin. Siellä olikin nyt sellainen systeemi, että ilman ajanvarausta sai hoitohenkilöstön lähettämänä käydä virtsanäytteen antamassa. Ja huomenna selviää onko siinä tulehdusta. Tulipa siis käytyä naapurikylällä sen asian vuoksi. Siellä oli taas TK:n eteisessä lehtiä ja kirjoja tarjolla ilmaiseksi. Otin itselleni yhden kirjan ja yhden lehden. Mieskin otti kaksi Paasilinnaa. Minun ottamani kirja oli tämä:

En muistaakseni ole koskaan lukenut. Saa nähdä onko hyvä, vaikutti kiinnostavalta kyllä.Sen jälkeen kävimme kahvilassa kahvilla ja läksimme kiertotietä kotiin. Mies kun suostui mun ehdotukseen, että käytäisiin vähän kauempana pienessä kyläkaupassa, koska sen piharakennuksessa on aiempina kesinä ollut kesä-kirppis. Saatiin samalla sähly-ilmoituskin sinne esille. Syötiin jätskit ja mentiin sitten kirppikselle kurkkaamaan. Minä kun tykkään kaikista idea-lehdistä ja -kirjoista, niin sopivasti löysin sieltä tällaisen kirjan:


...jos saisi uusia ideoita :) Kirja maksoi 4 e.


Kiva tehdä välillä tuollaisia yllätys-löytöjä. Niin ikävä TK-reissu muuttuikin kivaksi. Virtsatulehduksen oireetkin on vähän vähentyneet...puhuttiinkin miehen kanssa, että se on tuttua, että kun pari päivää ensin miettii, että pitääkö mennä lääkäriin vai ei, niin sitten kun lopulta menee, niin tuntuu että meninkö turhaan.(Onneksi tuo labra ei maksananut mitään).

Tällaisia kuulumisia tänään. Mies kävi sanomassa, että hänkin raivasi vaatekaapista ylimääräisiä pois, Latviaa varten. Hyvä.

8 kommenttia:

 1. Jospa oireet olisivat jotain ohimenevää. Muista juoda runsaasti nestettä. Karpalomehu olisi nyt hyvästä. Hyvän kirjalöydön olet tehnyt! Ja kyllä olette ahkeria, kun mieskin on nyt vaatekaappinsa siivonnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karpalomehua join silloin ensimmäisenä päivänä kun oireet alkoivat, joskus se on auttanut, niin että oireet on hävinneet...nyt ei.

   Poista
 2. Hyvä kun pääsit labraan! Tuo tilpehöörikirja voi olla kiva, katsohan ja näytä mitä vinkkiä sieltä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaisia ohjeita tuosta kirjasta löytyy, missä voi käyttää kaikenlaista "jätemateriaalia", selasin sen pikimmiten läpi.

   Poista
 3. Tuohan on kätevä systeemi, ettei tarvitse odottaa lääkäriin pääsyä päästäkseen näytteen antamaan. Toivottavasti vaiva on pian ohi. Mukavaa kun aluksi ikäväntuntuinen reissu voi muuttua ihan toisenlaiseksi lopulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat kirjat tosiaan löytyi, virtsavaiva on vähän helpottanut...syytä olisikin kun huomenna on työpäivä. Näyte-tuloksista en ole vielä kuullut.

   Poista
 4. Ikävää oireilua,onhan sun 2-3 litran vesikannu illalla tyhjä?!!
  Mulla ei tyhjene jos otan vain suullisia tai lasillisen harvakseltaan...otan kannun huulille ja klunk klunk klunk klunk...juu nou..
  Siihen kyllä oppii ja rupeaa kaipaamaankin kunnon annoksia.
  Pissapöpöt karkaa muille maille vierahille...Iloa päivääsi! Minä se vain kudon ja makoilen vaikka ulkona on niin kaunista.

  VastaaPoista
 5. Liian vähän kyllä tulee juotua, kun ei silleen ole jano kovin usein, nyt tietysti olen juonut vähän enemmän. Vielä ei ole tk:takaan soitettu. Täällä satoi aamulla kovasti vettä, nyt on vähän kirkastunut.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)