Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 26. elokuuta 2019

Kaikenlaista...



...tässä on tapahtunutkin.



Makuuhuoneen sain ylhäällä siivottua ja samalla siirsin yhtä lukuunottamatta tekemäni tilkkutyöt samaan nurkkaukseen. Oman sängynpuoliskoni ja yöpöytäni viereen, etteivät ole pitkin seiniä siellä täällä.











Eilen illalla mies tuli reissusta kotia, mutta sitä ennen kerkisin vielä sairastaa jonkinlaisen vatsataudin... oksensin ja vatsaan ja selkään sattui, niin ettei pystynyt pitkälläänkään olemaan. Kylmässä hiessä kylvin ja ihmettelin mistä sen taudin olin saanut, vai oliko se jotain sappi-juttua, kun sitä ennen oli kovasti närästänyt (mitä mulla ei yleensä juurikaan ole). Ajattelin, että jos se tästä vielä pahenee,ja olen yksin... laitoin miehelle laivalle rukouspyynnön (olivat siis tulomatkalla). Olivat sitten kaikki srk:n reissulaiset rukoilleet mun puolesta ja vaiva äkkiä helpottikin...kokeilin pystyykö olemaan pitkällään, pystyi ja jonkinlaiseen horteeseen nukahdinkin, ja kun siitä havahduin oli ihan normaali olo. Kiitos rukousten voiman! Olin todella iloinen, että niin äkkiä tuli normaali olo ja ihan illalla uskalsin jo pikkuisen syödäkin, kun en ollut aamun jälkeen juurikaan syönyt. Aamukahvia en uskaltanut kyllä vielä tänään aamullakaan juoda, mutta myöhemmin päivällä join kupillisen.





Tänään kävimme autolla hakemassa ne multa Kylätalolle unohtuneet jutut ja samalla kaupassa. Miehellä piti olla iltapäivällä ruuanjakelu-keikka yhden miehen ja yhden naisen kanssa. Ensin nainen soitti, että on sairaana ja sitten se toinen mies ilmoitti, että hänkään ei tänään pääse. No, minä sanoin miehelle, että voin lähteä sijaiseksi, ettei hänen tarvitse yksin lähteä. Niin tehtiinkin. Oltiin ajoissa kaupungissa, niin kerittiin vielä käydä kirjastossakin, entiset kirjaston kirjat mulla olikin jo luetut. Ruuanjakelu meni ihan hyvin ja oli mukaavaakin. Itsellekin saatiin ruokaa.






Äsken keitin jauheliha-risottoa ja söin salaatin kanssa. Mies meni käymään lenkillä ja syö sen jälkeen.











Tällaista tällä kertaa.







8 kommenttia:

  1. Hui millaista vaivaa sulla oli yksin ollessasi, mutta se taas oli ihana juttu, että rukoukset auttoi nopeasti paranemaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan nopeasti se meni ohi...en tiedä kyllä mistä tuli.

      Poista
  2. Ihanaa kun muistetaan rukouksin. Kyllä on mukava olla hyvässä turvassa Jumalan käden alla.
    Siunausta alkavaan viikkoosi.

    VastaaPoista
  3. Mene lääkäriin heti.
    -kohtauksen kokeneena kehoitan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos neuvosta, jos tuleeuudestaan, niin kai on tehtävä.

      Poista
  4. Kiitos Jumalalle, että olosi helpotti! Toivottavasti ei ole mitään sappivaivaa, mutta kyllä varmaan kannattaa käydä lääkärissä. Minun lähisuvussani melkein kaikki ovat olleet sappileikkauksessa, joten omaa vuoroa kai sitten odotellaan...? Vaikka ei ole ainakaan vielä ollut oireita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tosiaan kyllä tiedä mitä tuo oli, oliko vaan "normaalia" vatsatautia vai jotain muuta. Onneksi kuitenkin meni nopeasti ohi.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)