Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 29. elokuuta 2019

Soppiksella ja asioilla








Kuva on vanha, ulko-saunan kulmalta.






Tänään oli kaikenlaista hässäkkää. Aamulla jo 8:n jälkeen lähdettiin kaupunkiin, bensa-aseman ja kaupan kautta.(Miehen piti saada energia-juomansa). Ensiksi talletusautomaatille ja postilaatikolle,sitten jo aikaisessa Soppikselle. Ovet olivat vielä lukossa, mutta sitten eräs seurakuntalainen tuli paikalle ja hänellä oli avain. Ja kohta tulivat myös soppiksen isäntä-pari. Ja siitä se työpäivä alkoi menemään.




Paljon oli porukkaa soppakirkossa, hartaudessa ja ruokailussa, taisi olla kaikki tuolit täynnä. Eräät ystävämme, vähän kauempaa, olivat siellä puhumassa. Iltapäivällä alkoi olla työpäivä täynnä,ja taas piti jatkaa asioiden hoitoa kotimatkalla. Ja niiden jälkeen vielä terapiaan. Tuo olikin nyt viimeinen terapia näillä näkymin. Ihana terapeuttini antoi mulle vielä verhoja/kankaita ja askartelutavaroita,kun tietää että ompelen ja askartelen :) Kun kuulemma olivat hänellä joutavia.




Kotona tein vähän omena-tuoremehua koneella. Rasmusta ei ollut aamulla näkynyt, mutta kotiin tultuamme sekin tuli syömään. Pari päivää sitten aloitin neulomaan pantaa talveksi,kun teki mieli jotain käsityötä tehdä. (Niinkuin ei niitä jo olisi ennestäänkin). Sitä olen nyt välillä neulonut. Kun kädet kaipaavat jotain käsityötä.




Eipä tässä tämän kummempaa...huomenna onkin jo perjantai.





6 kommenttia:

  1. Kaikki käden työ on terapiaa kuten tiedät! Eikä sen ole pakko olla "pakosti järkevää".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä...ja neulominen on rentouttavaa :)Olin päättänyt tänä aamuna lähteä kävely-lenkille,kun jalat särki.Vaan nyt siellä tietysti sataa vettä :(

      Poista
  2. Sinulla on ollut hieno päivä! Oli mukava lukea päivän kuulumiset. Hyvää alkavaa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)