Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 31. toukokuuta 2019

Kaupungissa



Aamulla satoi vettä, kun heräsin ja ajattelin, että harmi kun sataa, kun piti lähteä kaupunkiin... Mutta ennen kuin läksimme, sade lakkasi ja taivas alkoi kirkastumaan. Otin kuitenkin mukaan sateenvarjon auton takapenkille. Ei sitä kyllä tarvittu. Päivä oli aurinkoinen, joskin viileä-tuulinen.





Kaikenlaista päivään mahtuikin. Ensimmäisestä tapaamisesta ei tullutkaan mitään ja sain kävellä kaupunkia kohti, sieltä minne isäntä oli minut jättänyt. Tuuli puhalsi ilkeästi ja ajattelin, ettei vain tauti tule takaisin. Mies sitten tulikin lähempänä kaupunkia minut hakemaan ja päätin keskustasta kuitenkin jatkaa kävelyä kirppikselle. Kun kerrankin sinne pääsi :) Sillä reissulla ei sitten tuulikaan niin haitannut, kun ei ollut niin aukeata.






Kirppiksen pihaa piti kuvata, kun siellä aina on niin hienoja asetelmia :) Esimerkiksi nämä molemmat:





















Siellä oli myös tämä kaunis kukka...hortensiako?













Muutaman ostoksen tein: tummat, kukalliset farkut (uudet), turkoosin puuvilla jakun/boleron ja kahdet turkoosit korvikset. 9 e yhteensä. Keskustassa kävin kirjastossa, mutta en lainannut mitään. Mies soitti, että hänellä meneekin kauemmin omissa puuhissaan, niin päätin lähteä yksinäni Heseen syömään. Sinä aikana puhelimestani olikin sitten loppunut akku, mutta onneksi sen jälkeen menin taas kirjastolle, sillä mies ja eräs tuttumme jo odottivat siellä.






Kuvasin päälläni noita kirppis vaatteita, yritän aina saada värit sopimaan yhteen. Joskus onnistun, joskus en niinkään. Ei kyllä kuvissa ainakaan ole kehumista, niin häiritsi tuo takaa tuleva valo. Nämä farkut ostin sovittamatta, kun koko lapussa oli 44, niin ajattelin niiden ainakin sopivan minulle. Itse asiassa tuo koko vastasi ehkä 42, eli just ja just mun kokoa. Mutta hyvin kapeamalliset, mutta onneksi joustavat housut, Henkka Maukan eli H&M:n.
Sen kanssa laitoin vähän saman sävyisen ikivanhan tunikan (joka on joku ranskalainen, kirppikseltä vuosia sitten ostettu). Kengät on ystävältä saadut, Marco Tozzi- merkkiset.





















Turkoosia boleroa/trikoojakkua (Seppälän) kokeilin sinivalkoisen mekon kanssa, ja itse asiassa toisia turkooseja korviksiakin, mutta ei ne tulleet kuvaan kuitenkaan. Mekko on jo kauan sitten ostettu myös kirppikseltä, merkiltään Arcade.



















Vaatteita täytyy aina olla vaikka aika "rönttösissä" kotona kuljenkin :) On kuitenkin kiva, kun johonkin lähtee, miettiä mitä kivaa laittaisi päälle :)









12 kommenttia:

  1. Sinä taidat nätiksi pukeutumisen taidon! Esittelet aina niin kivoja yhdistelmiä. Hameet ja mekot tosiaan sopivat sinulle. Nuo kengät ovat oikeat namupalat, ihanan vanhanaikaiset :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila! Pidän vaatteista ja niiden yhdistelemisestä, ja hyvällä omallatunnolla, kun ne on kirppikseltä :) Nuo kengät on ihan kivat!

      Poista
  2. Hienosti tuunattu nuo polkupyörät, minulla pihalla myös vanha mummon pyörä, maalasin sen siniseksi, ja laitoin ohjustankoon maitopeilarin ja koriin pelargonian.Vielä on ollut täällä hieman viileä tuuli, eiköhän se siitä ala helteeksi muuttua.Hyvää alkanutta kesää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä sataa nyt vettä...mutta lämmintähän sitä on luvattu tuleviksi päiviksi. Kiitos samoin!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Aina on kiva saada jotain "uutta" ja erilaista :)

      Poista
  4. Kivoja vaateostoksia olet tehnyt. Kyllä vaateostokset silloin tällöin ovat paikallaan. Ihana tuo tuunattu pyörä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kyllä ne piristävät itseäkin, kirppari-ostokset :) Nuo pyörät on kyllä kivoja!

      Poista
  5. ihanat pyörä-koristukset:),kirppiksellä.
    hyvät vaatelöydöt teit...
    Hyvää kesäkuuta!

    VastaaPoista
  6. Kivoja nuo tuunatut polkupyörät koristeena!
    Kivasti sulle vaatteet sopii, osaat löytää sopivia.
    Mie en löydä uutena enkä käytettynä oikein koskaan mitään vaatetta. Joten entisillä mennään :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on pyörät hienoja! Minä kaipaan vaihtelua välillä, niin kirpulla se on halpaa :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)