Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Mietintää..






Eilis-illan tylsyydessä tuli jopa siivottua farkkusälä-korit. Ja tulipa tilaa koriin (nyt yksi kori riitti) kun heitin pois kaikki farkun osat, missä oli lähtemätöntä likaa, reikiä, ohueksi kulumaa yms. Kaksi pussillista meni roskiin. En myöskään mitään vyötärö-kappaleita säästänyt, koska en ole niistä juuri mitään tehnyt. Elikkä leikkelin vain hyvät kappaleet talteen sekä ehjät taka-taskut. Eräs seurakuntalainen tässä aiemmin tarjosi mulle yksiä farkkuja ompeluun, mutta silloin sanoin, ett mulla on niin paljon materiaalia, etten tarvitse...no, eipä sitä niin paljoa ollutkaan...ja jos aion vielä suurentaa tätä sydänpeittoa...tuon kuvan jälkeen olen sitä jo vähän suurentanut...














Lisäksi tuo farkkujen tarjoaja oli lähetysmyyjäisten vetäjä, ja sanoi että kun ne mun tekemät farkkukassit on menneet heti myyjäisissä..hmmm.. ehkä kysyn häneltä vieläkö hänellä on ne tarjolla...





Keskimmäinen tyttöni harrastaa kiipeilyä, ja hänelle rupesin tässä aiemmin (pyynnöstä) tekemään "mankkapussia" eli pussia mangneesiumjauheelle, (jotain sellaista se ilmeisesti on), mutta se jäi vaiheeseen vielä, kun pitäisi ostaa siihen ne kiinnityssysteemit, millä sen saa roikkumaan mukana...ja toinenkin ratkaisematon ongelma siinä vielä on...joten jos S luet tätä, niin katsomme tuleeko siitä mitään... :)





Jokohan tänään tulisi mentyä ulos... ettei ihan jumittuisi tänne sisälle. Västäräkki tuossa tepastelee nurmikolla ikkunan takana. Leppoissaa pyhäpäivää!





12 kommenttia:

  1. Inventaariota pitäisi tehdä minunkin. Kaapinovi ei meinaa mennä kiinni ja jos sen aukaisee, saa tavaraa niskaansa! Ei hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä tavaraa aina helposti kertyy, eikä tule yhtä helposti raivattua pois...kaikkea nääs voi vielä tarvita :D

      Poista
  2. Tuosta sun farkkupeitostasi tulee kyllä kiva! Minäkin eilen farkkusälän kanssa touhusin, mutta mitään ei kyllä vielä niistä syntynyt. "Mankkapussi" tuo tän ikäiselle mieleen ihan jotain muuta, kuin nuoremmalle polvelle. Siitä tuli mieleen joku pussukka, jonne voi kasettisoittimen laittaa; sen "mankan":)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama tuli minulle mieleen mankkapussista :) Mutta kun tiesin tytön käyvän kiipeilyssä, niin arvasin mistä oli kysymys.

      Poista
  3. Sama meiän mökin komeroille ja,vaatehuoneelle sekä ulko varastoon,iso INVENTAARIO:) ,Tillariinan sanoin:)
    Katsoin tuota sydänpeittoa,sauma -neliöt tois nätisti ,erilaisuutta ,vaikka poikki toi vino -saumana:)
    Mutta kaunis siitä tulee:)
    En ole ennen näin aikaisin äitienpäiväkakku tehny,mutta ostin Halpiksesta eilen 1€ mansikkarasioita,kerrassaan hyviä.
    Pakastan kakun,leikkaan 4 osaan ,sitten kun valmis:))
    nyt lähen käväseen kaupassa ostan papai-purkin sopii mansikoiden kanssa hyvin:)
    Mukavia sunnuntai touhuja!,sinulle Sesse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä suunnittelin ulos lähtöä koiran kanssa, niin alkoi sataa rakeita! No nyt se on vaihtunut auringonpaisteeksi, ja massukin on täynnä sieni-broilerikeittoa, niin voisi lähteäkkin :) Kiitos samoin sulle!

      Poista
  4. Täällä paistoi aamupäivällä ihanasti aurinko, vaikka kylmää olikin. Kävin pyöräilemässä, opettelemassa reittiä uuteen paikkaan. Niitähän riittää. Pyöräteitä pitkin. Näin sunnuntaina on liikenne hiljaisempaa.
    Mulla on jossain myös farkku neliöistä tehty ommellus, en tiedä mitähän siitäkin tekis. Joskus oli into ommella, ois kiva kun sais jostain sen innon takaisin :)
    Nyt ei enää aurinko paistakaan, pitäisi vielä lähteä kävelylenkillekin, ettei ihan jumitu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me Elmon kanssa tehtiin pieni lenkki metsässä, ei muuta. Kyllä se piristää kun käy ulkona...tosin minä nukahdin sen jälkeen...että joskus niinkin päin :)

      Poista
  5. Ihana peitto. Siivousta huutaa meinki komerot.

    VastaaPoista
  6. Ihana peitto! Minä olen suunnitellut käsityötarvikekaapin siivousta - hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - saa nähdä onko näin ;D Mukavaa alkavaa viikkoa toivottelee Tarja / Ruusu-unelmia ja villasukkia

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)