Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Kiirettä piisaa...


Onko meille jänis tullut? Ei sentään... Rasmushan se rentona :) Osaispa ottaa yhtä rennosti :)













Tänään mies meni leipäkeikalle, eli kaverin kanssa hakemaan leipiä Vantaalta. Eilen oltiin molemmat kaupungissa, sain vihdoin käytyä passikuvassa ja tekemässä passi-hakemuksen, henkilötodistukseksi, kun nyt ei ole ollut kuin kuvallinen kelakortti. Kaikki muuttuu...nettipankkiinkin tulee joku uusi tunnistus-systeemi...en jaksais aina opetella uusia.















Amaryllis kukkii... samoin orkidea edelleen :)













Olenkohan esitellyt täällä joskus tällaista mitalia? Sain tämän koulun raittiuskilpakirjoituksesta palkinnoksi. Joskus, oisko ollut 60-luvun loppupuolella tai 60-70-luvun vaihteessa.




















Tämä oli silloin sellaisessa kotelossa. Onko kellekkään tuttu?







Tänään olis mulla Laulusiskojen harkat illalla ja miehelle tulee savusauna-vieraita. Koko loppuviikko on muutenkin täynnä ohjelmaa, niin nautin näistä hetkistä kun saan olla yksin kotona :) Huomenna sitten taas soppikselle töihin. Onneksi ei nyt ole Kylätalo-vuoroa. Mukavaa päivän jatkoa!

12 kommenttia:

  1. Ihanat kukat!
    Voi, hyvä oliskin osata ottaa välillä noin levon kannalta kuten Rasmus :))) Vaikka on hyvä kun on menoakin ja meininkiä, mutta ei liikaa.
    Minäkin osallistuin raittiuskilpakirjoituksiin, mutta en muista saaneeni tuollaista mitalia. Kerran sain yhden kirjan, ei varmaan ole enää tallella se.
    Voi en minäkään kaipaa mitään uudistuksia nettipankkiin. Hyvin käy entinen avainlukulistasysteemi. Enkä halua kännykällä hoitaa pankkiasioita, en luota vielä siihen.
    Mukavaa laulu- ja saunomisiltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, meillä oli eilen mukava laulu-ilta ja miehillä oli ollut mukava sauna-ilta :) Tänään olin soppiksella töissä ja kotiin tultua otin pienet nokoset :)

      Poista
  2. Sopii hyvin otsikko ja kuva kissasta...kiirettä hyvinkin..:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä..heh heh :D Kissoilla on lokosat oltavat.

      Poista
  3. Ei ole tuollainen mitalli tuttu, mutta hienolta näyttää! Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  4. Kisu ottaa tosi rennosti:) En muista ennen nähneeni tuollaista mitälia. Raittiuskirjoituskilvan kyllä muistan sikäli, että oli vähän ärsyttävääkin ruveta kirjoittamaan, kun ei koskaan uskonut mitään voittavansa. Mulle tulee mieleen yksi juttu, jonka joskus koulusta sain ja se oli joku vissiin kultapossukerhon lehtiö tms. En enää muista miksi se minulle tuli, liekö joku arvontavoitto ollut. Mulla on kuitenkin kaksi vanhaan nuortenkirjaa, joita on joskus raittiuskirjoituskilpailun palkintoina jaettu. Toinen on serkkuni (minua tosi paljon vanhemman) saama ja toinen on yhden isän tutun. Toisen nimi oli Tulivesi ja toinen oli joku tunturiaiheinen nimeltään.

    VastaaPoista
  5. Ai, sinäkin sanot tuota Rasmuksen asentoa pupujussiksi. Samaa sanoimme Juuson köllöttäessä tuollaisessa asennossa.
    Minä sain koulussa kirjoja palkinnoksi Raittiuskilpakirjoituksista. Kuntomitalia en ole nähnyt, mutta kirjoittaminen olikin minulle mieluisampaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuntomitallikin oli muistaakseni ihan aineen kirjoituksesta saatu raittiusviikolla. Minunkin parempi osa-alue on aina ollut kirjoitus ennemmin kuin joku kuntoilu :)

      Poista
  6. :)ihan onkuin pupujussi,sulonen:)
    Kauniit kukat,,,
    en muista oisko meillä ollu raittiuskirjoitus kilpailuita??,ylemmillä luokilla oli.
    minä voitin Maailman Lasten -piirustuskilpailusta Hopea palkinnon.
    Kiirettä on sinulla.
    minun roppi ei kiirettä enää kestä....kiire on muunnettu "harkintaan/oma /vapaa-ehtoisuuteen?Paljon ,paljon vätän väliin
    Onko miehelläsi joku kuljetus-virma?.../vai onko oma kustanne nuo leivän haut?:))
    Touhukasta torstaita!!
    "muista myös levähtää,"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sinä oletkin sitten saanut aikoinaan hienon voiton! On vähän turhan kiirettä...itse tykkäisin vähän rauhallisemmasta, mutta mies kyllä keksii aina menoa tai vieraita. Tuo leivänhaku on soppakirkolle ja mies on siinä vaan "apumiehenä". Eli soppakirkon vetäjän autolla menevät. Tänään otin itse nokoset soppakirkon työpäivän jälkeen.

      Poista
  7. Toi jänis on kyllä huippu��

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)