Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 4. kesäkuuta 2019

Väsymystä...







Kuva vanha





Nyt olen ollut yksinäni, kun miehellä oli eilen harkat ja jäi sitten kahdeksi yöksi sinne, kun samantien alkoivat näytelmät. Tai no...yksin ja yksin..miten sen nyt ottaa... Eilen lahjoitin Roskalava-ryhmässä tavaraa ja eräs nainen haki ne ja sen jälkeen tulivat maahanmuuttajat, joille mies oli luvannut, että voivat tuoda tavarat meidän autotalliin siksi aikaa kunnes saavat asuinpaikan,kun joutuivat väliaikaisesta asunnostaan pois. Tänään heidän pitäisi tuoda vielä jotain.





Edelleen mulla on kurkku karhea, yskittää ja päätä särkee usein ja väsynyt olo...ei meinaa tuosta taudista kokonaan päästä eroon. Tuo olokin tuo vähän sellaista "toivottomuutta" ja kun muutkin asiat vaivaavat. Sunnuntaina oltiin siellä tytöllä vierailulla kuitenkin, mikä oli kiva. Torstaina onkin sitten taas työpäivä ja samana päivänä myös mammografia (seulonta) ja Kylätalo-tilaisuus.





Meidän pihatien poskessahan on metsämansikan lehtiä ja kukkia, mutta ensimmäistä kertaa huomasin, että kauempana heinän seassa on paljon puutarhamansikan lehtiä ja jopa kukkiakin!! Niinpä piti ruveta eilen kitkemään sieltä heinää vähemmäksi, että saavat aurinkoa...jospa saisi muutaman mansikankin :) Ihmettelen kyllä mistä ne on ilmestyneet, kun ei ennen ole huomattu niitä! Erittäin kummallista.





En nyt jaksa kirjoittaakkaan enempää, kunhan toivottelen teille mukavaa päivää...eikös sitä kesä-säätäkin olla luvattu muutamaksi päiväksi :)







15 kommenttia:

  1. Toivottomuus iskee tosiaan helposti väsyneenä. Tuttua minullekin. Toivottavasti se flunssasi paranee pian! Onneksi nyt on kuitenkin kaunis Suomen kesä. Nautitaan siitä voimiemme mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä, kun välillä on jo melkein normaali olo ja sitten taas hetken päästä huonompi olo, mutta toivossa eletään, että se tästä normalisoituu :)

      Poista
  2. Koitahan parantua. Kyllä vain kesää on luvattu, katsotaan tuleeko ja kuinka kauan se kestää ??

    VastaaPoista
  3. Paranevaa oloa ja toiveikkaan kesäisiä päiviä ♥

    VastaaPoista
  4. Mene hyvä ihminen terveyskeskukseen!,ja otata verikokeita:CRP ym.Allergia kokeet ym....
    Olen oikiasti huolissani sinun voinnistasi ja huonosta olostasi!!
    Tauti ei rukoilemalla parane,helpottaa oloa!!,voi olla jokin "vakavempi -jutttu tuon väsymyksen takana.Sitä on jatkunu liian pitkään ,selvittämättömänä !Ei se oottamalla parane,tutkia pittää sinut kunnolla,niin:))Kilpirauhasten vajaa toiminta vai onko liika toiminta ,sekin aiheuttaa vaikka mitä?
    Parempaa vointia sinulle,Sesse!


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti tuo on vaan flunssan jälkitilaa, tai sitten on jotain muuta...ehkä menen jossain välissä lääkäriin...jos ei ala helpottaa. Kiitos toivotuksista Liisa!

      Poista
  5. tuo väsymys ,minua enempikin huolettaa....se ei lähe nukkumalla pois:)
    mutta flunssa parantuu aikanaan ..
    Anteeksi ,kun kommentoin,näin rajusti.
    ..yritän ,yritän olla välittämättä:)Sinä hoidat itsesi omalla tavalla kuntoon:))

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siunausta Eija sinulle ja voimia!

      Poista
    2. Ai niin..Eija oletko huomannut, että mulla on myös hengellinen blogi Kotimatkalla? Linkki on tuossa sivussa. Ei niin usein kyllä tule siihen kirjoitettua, jostakin syystä...

      Poista
  7. Jäikin vaivaamaan tuo kommenttini
    Kun yöllä valvoo ajatukset kulkee vähän ...niinkuin..juu nou..
    Anteeksi
    Siirrän nämä taivas-ajatukset kotimatka blogille
    Mutta jaksellaan taas..m

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki täälläkin saa hengellisistä asioista puhua, puhun välillä itsekin :) Muuten vaan vinkkasin tuosta toisesta blogista,ihan vapaudessa vaan saa kirjoitella ja kommentoida :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)