Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 27. toukokuuta 2019

Kurkkukipua ja vintin siivousta




Eilen illalla oltiin srk:ssa ja ihmettelin kun kurkku oli karhea, suuta poltteli ja yskitti. Melkein koko tilaisuuden imeskelin kurkkupastilleja, se auttoi yskittämiseen. Loppuaikana ei sitten enää yskittänytkään. Tänään kuitenkin taas oli kurkku karhea ja kipeäkin, joten suunnistin apteekkiin. Mulla oli allergia-lääkkeetkin lopussa ja mietinkin olisiko tuo jotain allergista... joten ostin molempia, sekä allergialääkettä että kurkkukipuun suositeltua sinkki-kurkkutablettia. Sitä pitää joka toinen tunti imeskellä.






Iltapäivällä siivosin vinttiä. Sain jotain sieltä heitettyä roskiinkin, ja muuten järjesteltyä ja lakaistua. Kymmeniä kuolleita kärpäsiä ja muutama kuollut ampiainenkin oli lattialla. Vintissä on sellaiset tarvike-komerot, joita olin jo aiemmin keväällä siivonnut, niin nyt keskityin enemmän muun roinan järjestämiseen. Siellä on vanha iso telkkarikin, joka pitäisi viedä elektroniikka-jätepisteelle, sitä ei kyllä vielä ole saatu alas. Tosin nyt tuli vaan pääosa vintistä siivottua, toisessa päässä on hämärä, matala osa, jolle en tehnyt vielä mitään...














Nyt onkin taas ollut viluisempi ja väsyneempi olo ja päätä särkee, olen vaan tutkinut tytöllä lainassa ollutta Tunnelukko-kirjaani paremmin. Jalatkin särkee...toivottavasti ei flunssa iske. Eläimetkin sai punkkilääkkeen uusinnan taas. Rasmus jo pelkää sitä punkkilääkkeen laittoa, kun se niskaan laitetaan, se vaistoo jo heti ja pyrkii karkuun...nyt mies piti sitä sylissä ja rapsutteli samalla kun mä laitoin lääkkeen. Rasmus olikin viimeinen joka sai lääkkeen.




Eipä tässä muuta, onneksi oli hyvä rauhallinen viikonloppu ja sai levättyä viime viikon menoista. Tällä viikolla ei olekaan työpäivää, kun se onkin pyhä, helatorstai. Sen puoleen hyvä, jos olo huononee...mutta toivotaan, että menee ohi :)





8 kommenttia:

  1. Toivottavasti et nyt tule kipeäksi, siltä kyllä kuulostaa. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siinä kävi, että yöllä oli flunssainen olo..mulla ei helposti nouse kuumetta, mutta nyt oli siinä rajalla eli vähän kuumetta. Kiitos, toivotaan että tästä pian paranee ja etten tartuta isäntää, kun hällä alkaa ensi viikolla näytelmät taas.

      Poista
  2. "Taivaan Isän taskuun"
    Sesse-ystäväni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Isän taskuun mahtuu"...sanottiin jossain kortissa :) Kiitos :)

      Poista
  3. Toivottavasti ei nyt flunssa iske ja muutoinkin olotila paranee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se nyt taisi iskeä... yöllä valvoin kun oli kauhea nuha, päätä ja korvaa jomotti,kurkku oli kipeä, kuumettakin taisi olla pikkuisen. Särkylääkkeen otin, niin sen jälkeen sain nukuttua.

      Poista
  4. Paranemista sinulle! Allergialääkkeitä minäkin syön näin koivun kukinta-aikaan, mutta kyllä silti välillä aivastuttaa tai tulee kurkku kipeäksi.

    Se kirja tunnelukoista on varmasti kiinnostava. Minullakin on yksi sellainen, jo vähän vanhempi, nythän on kai ilmestynyt aivan uusiakin viime vuosina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Kyllä tuo ihan flunssaa taitaa olla tuo minun vaivani... toivottavasti menee pian ohi. Tuo minun kirjani on Kimmo Takasen: Tunne lukkosi, vapaudu tunteiden vallasta, vuodelta 2011.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)