Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 11. toukokuuta 2019

Ideoita kaivataan




Tänään olen onneksi ollut pirteämpi, joka oli hyvä, kun piti siivota. Kyllä oli pölyä, koirankarvoja ja roskaa. Nyt on hyvä mieli kun on taas siistimpää :)
Aamulla tuli mieleen, kun oli hirveä (ilmeisesti allerginen nuha), että miksi nenä vuotaa? No siksi, että siinä on pohjassa reiät. Heh-heh :D Kyllä oli kokemusta siitä, kun pää alaspäin imuroin ja koko ajan piti hakea nenäliinaa käteen... Nyt se on ihan helpottanut, kun allergialääke on vaikuttanut.







Aamulla tuli valtava musta lintuparvi meidän pihaan, osa istui sähkölangalle ja osa maahan, äkkiä menin hakemaan kameran, mutta osa jo lensi pois. Viimeisistä sain kuvaa.












Silloin kun se lintuparvi pelmahti pihalle, niin mua huvitti, kun Hipsukin oli katsonut parhaimmaksi kiivetä ulkopöydälle :) Sieltä tähysteli lintuja, jotka olivat melko isoja.













Käsityö korejani yritin tiivistää, koska tyhjensin yhden korin muuhun käyttöön. Kun niitä on useampia, niin ei edes muista mitä niissä on. Niinpä taas huomasin, että mulla on "valtavasti" kaikkia afrikankukkia, isoäidin neliöitä, pienempiä erilaisia kukkia... nyt saa heitellä ideoita mitä näistä voisi tehdä? Tässä ensin isompia afrikankukista tehtyjä kuvioita, (isoäidin neliöt eivät päässeet kuvaan).













...ja sitten pienempiä...










Ihanan värikkäitä nuo on :)Osa on tehty puuvilla- ja osa villalangoista.




Ja kiitos vielä kaikille onnitteluista!

12 kommenttia:

  1. Minusta tuossa linnut langalla -kuvassa on kivan jännä tunnelma. Siiheb kiinnitin heti huomioni, kun sen blogiluettelossani näin. Kauniita nuo sun virkatut kukat. Miten olisi jos noista pienemmistä kokoaisi jonkun pienen liivin? Jos ne riitä, niin vaikka vain etuosaan niistä ja taustalle lisää kukkia tai sitten sen tekisi sen ihan jostain muusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kiva vinkki, vaikka itse olen niin vähän tehnyt vaatteita, jos ei jotain tossuja ja pipoja oteta lukuun... Tuosta lintu parvesta , joka tuli pihalle, tuli ihan mieleen se vanha Linnut elokuva...kun niitä oli maassa ja langoilla...

      Poista
  2. Allergiset oireet pysyvät muuten mukavasti antihistamiinilla pois, paitsi ei silmien kutina...ja se on niin kestämätöntä! Hyvää äitienpäivää!

    VastaaPoista
  3. Grrrr...taas katosi pitempi kommenttini..
    No,ei se mitään,kiva kun sulla oli virkeyttä tänään touhuta
    Sulla on silmää valokuvaukseen,herkkyyttä tai jotain,saat puh.kameralla tosi hienoja kuvia välillä,esim.eilisen postauksen ensim. kuva,voisin suurennettuna tuijotella sitä seinälläni haaveillen! (Heh..haaveilut on kyllä taittu jo haaveilla...)
    Toivoisin sulle kunnon kameraa,pistetään iltarukoukseen...jeee


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija! Itse asiassa kuvaan nyt digikameralla, kun kännykästä en jostain syystä saa siirrettyä kuvia koneelle. Tuolla digikameralla saa ihan suht hyviä kuvia, kun vaan muistaa ottaasen mukaan :)

      Poista
  4. Heh, vai kaksi reikää nenässä :-D Minullakin vuotaa nokka aamuisin, tuntuu, että kaikki yön aikana kertynyt ryönä ja kissankarvat varmaan tulevat silloin ulos :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan tuo koivun siitepöly, kotipöly ja eläinten karvapöly on näin keväällä aika kova yhdistelmä...ainakin meillä :)

      Poista
  5. oi,nuo sähkölangat on katoava muinais perinne,
    ennen pääskyset ym,pitivät konserttia sähkölangoilla/puhelinlangoilla,tais muuten olla kottaraisia,nekin hävisivät lankojen myötä,muuaalla ei lankoja ,kuin voimalinjoilla.näin täällä pohjoispohjanmaalla:)
    ihana kuva noista lintuista,langalla...
    kauniita kukkasia
    Oikein lämpimän huovankanssa yhteen koottuna,torkkupeitto:)
    Oikein rauhaisaa,ja levollista Äitienpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sähkölankoja ole tosiaan enää kauheasti jäljellä, meilläkin on laitettu maan alaiseksi sähkön siirto, mutta muutamia lankoja on vielä jäljellä. Hyvää äitienpäivää myös sinulle!

      Poista
  6. Tuo nenäreikäjuttu täytyy laittaa muistiin. Hauskasti sanottu. Pojan tyttöystävä niiskutti tänään vallan hurjasti, siitepölyhän siihen syynä.
    Hyvää äitienpäivää sinulle!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)