Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 16. toukokuuta 2019

Nokosten jälkeen
Tänään oli soppiksen työpäivä mulla ja kotiin tultua mies meni nokosille ja minäkin kallistuin sohvalle ja otin pienet torkut. Hyvää teki :) Huomenna onkin sitten Helsinkiin meno, miehen kontrolli-kuvaus. Luultavasti menen mukaan. Tähän asti on aina kaikki ollut hyvin, eli tämä on niitä kontrolleja joissa mies käy melanooman jälkeen.

Ulkona on kaunis päivä. Pyykkiä pitäisi laittaa koneeseen ja ehkä laskuja maksaa, mutta ehkä hetken kirjoitan. Eilen oltiin illalla Laulusiskojen harkoissa ja oli ihan mukava ilta, mies oli sillä aikaa viettänyt kahden kaverin kanssa mukavaa savusaunailtaa. Kiire ei kyllä yhtään vielä helpota, koska viikonloppunakin on kumpanakin päivänä tulossa vieraita. Ja huomen illalla seurakunnan tilaisuus.Kuvat kuistilta, siellä on vasta silkkikukkia ja tuo ystävältä saatu muratti, joka on kyllä piristynyt talvilevon jälkeen. Oli ollut talven heidän autotallissa noin +10 asteessa. Nyt menen laittamaan pyykit koneeseen. Heippa!11 kommenttia:

 1. Pidän kuistin kauniista ja piristävästä kuvasta. Oranssia väriä, valoa ja korituoli!
  Olen käynyt lääkärissä. Toivoin siltä käynniltä enemmän kuin sain. Suuria en toivonut. Kai siellä mielen perukoilla
  kuitenkin joitain liiallisia paranemismielikuvia on elänyt. Saan olla tyytyväinen ettei mitään ikäviä yllätyksiä tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Õnneksi ei tullut ikäviä yllätyksiä sinulle! Toivon sinulle hyvää jatkoa ja vointia!

   Poista
 2. Nyt pyykit kuivuu äkkiä, on lämmin ja pieni tuulenvire. Viikonlopuksi onkin luvassa mahtihienoa säätä. Aurinkoista viikonloppua ja mukavia hetkiä vieraiden kanssa, toivottavasti saat rentoutua! Se saa luvan kelvata, mitä on, ajattelen usein, ja se auttaa. Teillä on kaunis paikka ja hyvää seuraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila :) Onhan se vähän jännittävääkin, kun molemmat vieraat ovat minulle lähes tuntemattomia...ja tulevat meilleensimmäistä kertaa, mutta ei saisi ottaa liikaa paineita...yritän ottaa rennosti :)

   Poista
 3. Niinhän ne sanoo, että vieraat tulee ajallaan, talo elää tavallaan. Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä huomiseen reissuun!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa viikonloppua ja rukoillaan että kaikki menee hyvin tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja niin teemme. Tulokset saa tosin tietää vasta ensiviikolla lääkärin vastaanotolla, tänään on vain tietokonetomokrafia-tutkimus. Oma stressinsä on tietysti myös Helsingin liikenne... meille maalaisille :)

   Poista
 5. Toivottavasti kuulette tänään hyviä uutsisia♥.
  Nuo kontrollipäivät ovat aina jännittäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulokset kuullaan vasta ensi viikolla...toivottavasti hällä on kaikki kunnossa.

   Poista
 6. Ihanan viihtyisä/värikäs -kuisti!
  ...ja onneksi saitte hyviä:) uutisia!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)