Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 13. toukokuuta 2019

Kallioita ja muuta kuvattavaa





Täällä on tosi paljon kallioita, joka on tullut todettua. Ja usein niitä tulee kuvattuakin, varsinkin jos ei juuri sitä kalliota ole ennen kuvannut. Niinpä tuli taas Elmon kanssa lenkkeillessä kuvattua. Olin Elmon päästänyt irti ja sitä ei näkynyt, luulin sen menneen kotiin (kun olimme lähellä), niin kesken kuvaamiseni oksat rasahtivat ja minä katsomaan mikä eläin siihen tuli...no Elmohan se vain oli tullut katsomaan missä äiti viipyy :)







Mutta nyt niihin kalliokuviin. Tätä olin juuri kuvaamassa kun Elmo siihen rapsahti. Eli tämä kuva on otettu alhaaltapäin, eli , tuo "kalliopala" siinä "roikkui" kuin Damokleen miekka ylläni. Siksi en Elmoa nähnytkään kun tähyilin vain niska kenossa ylös.















Muita kallioita































Sammalvuode

























Kyllähän siellä muutakin maisemaa näkyi eikä pelkkiä kallioita.











































Eipä tässä kummempia... auto on kaverin "korjaamolla" ja mies siellä mukana. Toivottavasti saavat tarpeelliset osat vaihdettua. Hyvää päivän jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Kyllä niissä kasvaa kaikenlaista sammalta ja jäkälää. Ja mukava niitä on katsella. Tuon sammalvuodekiven jos ois saanu kotipihaan joskus, olis hieno.
    Joko niitä "metsä orvokkejakin" ja ketunleipiä kukkii. Pitäiskin lähteä metsään taas välillä kävelemään.
    Mukava onkin koiran kanssa lenkkeillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä kukkii...orvokit on tien vierestä ja ketunleivät metsästä. :)

      Poista
  2. Nuo kalliot on teilläpäin todella dramaattisia! Upeat maastot lenkkeillä. Kun on noita purojakin, vaihtelevaa maisemaa. En yhtään ihmettele, että metsä hoitaa sinua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihanat ja vaihtelevat maastot kyllä, tykkään :)

      Poista
  3. Ihania kalliokuvia, Sammalvuode on suosikkini! Orvokkeja ja ketunleipiä <3 Kauniita kevätpäiviä t. Tarja / Ruusu-unelmia ja villasukkia

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)