Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 18. toukokuuta 2019

Vieraita vai ei...
Tänään piti tulla ne miehen kutsumat vieraat... vaan eipä kuulunut heitä. Olivatko kenties unohtaneet koko asian. Kun olivat parikymmentä minuuttia myöhässä sovitusta ajasta, niin mies istui jo kahvipöytään...
kun oli vielä mennyt jonkun aikaa niin otin itsekin kahvia ja voileivän ja tunnin päästä raivasin kupitkin pois... että sellaista. Muuten tuli kaikenlaista touhuttua ulkona, pihakalusteita laitettua lisää, äitienpäivä-paprika siirrettyä isompaan ruukkuun, miestä avustettua lauta-hommissa... Äitienpäivä-tomaatti näyttää voivan huonosti, jos sais huomenna ostettua lisää multaa, niin voisi senkin istuttaa isompaan multaan.
Huomennahan pitäisi tulla käymään sukulaispojan, jota en ole nähnyt vuosiin...hänellä on nyt perhekin...en tiedä kyllä tuleeko yksin vai perheen kanssa. Silloin kun hänet viimeksi näin, niin oli nuori poika. Toivottavasti se vierailu menee hyvin :)
Eipä tässä tänään muuta. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

5 kommenttia:

 1. No sepä ikävää, että vieraat jättivät tulematta! Kun jouduit kumminkin valmistelemaan ja kattamaan. Minä unohdin kerran ihan kokonaan yhden kahvikutsun, muistin vasta seuraavana päivänä, että piti mennä yhteen taloon käymään. Sinä kesänä minulla kyllä oli työmiehiä töissä ja siinä hommassa oli omatkin kädet täynnä, mutta silti... kyllä se nolotti.

  VastaaPoista
 2. Minulle on joskus käynyt, että etukäteen hermostuttanut tilanne peruutuikin yllättäen. Olen tuntenut sekä pettymystä mutta myös melkoista helpotusta. Tuli mieleen silloin, että Taivaan Isä näki ahdinkoni ja helpotti stressitilannettani!

  VastaaPoista
 3. Ainahan sitä jotain sattuu ettei pääsekään tai unohtaa...Tuon takia en yleensä katakaan valmiiksi pöytää. Vierailla ei pidä olla niin kiire.
  Joskus kävi meillekiin niin, että mummo soitti että nyt tulee vieraat seuraavana päivänä. Kaukaisia vieraita, niin lähdettiin ostamaan paistilihoja ja laitetiin ruokaa valmiiksi...Odotettiin sitten pari päivää, eivätkä tuleet. Senjälkeen en ole erityisemmin varautunut vieraiden tuloon, ainakaan kermakakun kanssa.
  Toivottavasti seuraavat vieraat saapuu teille, ja on kiva tavata.

  VastaaPoista
 4. Tänä päivänä"kännykkäaikaan" ...viesti,:
  anteeksi en pääsekkäään...ymmärrettävää,,,kun vaivautuu vietittäään:)
  Mutta toki inhimmillisiä erehyksiä sattuu...yksinkertaisesti vain unohtuu..omissa työn touhuissa.
  Mutta anteeksi voi aina pyytää....
  Oikein ihanaa.keväistä,joko teille voi sanoa Kesäistä ? viikkoa!!

  VastaaPoista
 5. Kesäisissä lämpötiloissa ollaan vietetty viikonloppua ja edelleen. Toinen vierailu kyllä toteutui, eli sukulaispoika oli oman pikkupoikansa kanssa käymässä ja lisäksi muutama miehen sählykaveri poikkesi pikaisesti.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)