Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Vähän helpottaa...



...flunssainen olo, meinaan.




Siitä huolimatta jäin kotiin, kun mies ja koira lähtivät käymään tuttujen maahanmuuttajien luona. Koska oli vähän "tietoa", että istuskelevat ulkona ja ehkä paistavat makkaraa, katsoin parhaaksi pysytellä vielä kotona. Viime yönä nukuin kunnon unet (uni paras lääke on..avun tuoda voisi..laulettiin ennen lasten laulussa), vasta 9n maissa nousin ylös. Kurkkukin on jo hiukan parempana, mutta aattelin kyllä lauluharkat jättää menemättä. Ovat nimittäin illalla. Ihanaa kuitenkin, että olo alkaa vähän piristyä.





Koska en viime päivinä ole kauheasti mitään erikoisia kotihommia jaksanut tehdä, niin olen virkannut päälliset näihin hengareihin, mitkä sain tehtäväksi. Mietin vielä laittaisinko noihin turkooseihin saman väriset rusetit kaulaan somisteeksi...














Noilta maahanmuuttaja tuttavilta mies oli saanut tällaisen hierontalaitteen sekä kivat eriväriset tulitikut.




















Toivotaan nyt tosiaan, ettei mies saa flunssaa, kun hällä on harkat maanantaina ja sitten alkaa taas näytelmät Vivamossa, muutenkin joutuu yhdestä näytelmästä ainakin olemaan poissa, kun on se ylimääräinen (varmuuden vuoksi) Hesan lääkärireissu.
Tänne sisälle on päässyt jostain hyttysiä...yhden sain jo ohilennosta tapettua. Viikonloppuna olisi tyttären luona koulujen päättymis-kahvit, johon lupasimme mennä sunnuntaina. Kun vanhin lapsenlapsi pääsee peruskoulusta, toiseksi vanhin ala-asteelta ylä-asteelle ja nuorin pääsee ekaluokalta :) Siihen mennessä olen varmaan jo täysin kunnossa.





Nyt näkyi ohi ajavan postiauto ja taisi pysähtyä meidän uudelle laatikolle ( saatiin Saupartin loppuunmyynnistä eurolla postilaatikko, josta puuttui vain yksi ruuvi, hyvä löytö, ja tarpeellinen, koska entisen kantta oltiin jouduttu jo paikkaamaan ilmastointi-teipillä, kun se oli talven aikana jostakin syystä hajonnut).





Mutta, mukavaa päivää teillekin, ja on kiva kun on ollut aikaa ja rauhaa kirjoitella :D













10 kommenttia:

  1. ..elimistö,napauttaa....jos liian kova vauhti,eikä muista levätä:))
    Mukava kuulla että voit paremmin.ja saat tuuskata yksistään ,rauhassa:))
    kyllä nyt kannattaa vain hyräillä...ei laulaa:))
    sama täällä ,isännys lähti pojan luokse tekevät pesuhuone+saunaremppaa...koiruus hulluna haukkuu..kun ei oo autoa minne mennä nukkumaan:),sadepäivät nukkuu autossa,autotallissa:))
    Vettä puottaa taas,eilen muutama 200 l tynnyri täyttyi.kastelu;matonliotus vettä,kylmä on ilma ,kasvihuoneessa harsot päällä,
    Aurinkoa odotellessa:)
    Mukavaa ja niin nautinnollista keskiviikkoa:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, nyt on ollut pakko levätä, kun aina vaan väsyttää... Kurkku on vielä karhea ja tuntuu "paksulta", niin luultavasti en mene laulukuoroonkaan huomenna. Mukavaa Helatorstaita!

      Poista
  2. Mukava kuulla, että olet paranemaan päin. Aurinkoisia päiviä ja olon kohenemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen olin jo vähän nyppimässä rikkaruohoja, mutta väsynyt olo on aina vaan..ja kurkku karhea.Toivotaan, että se tästä kohenee :)

      Poista
  3. Hyvä kun flunssa helpottaa..toivottavasti menee kokonaan ohi, että saisit juhlia lastenlasten päättäjäisiä. On ne tärkeämpiä sellaset juhlat :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä kun olosi on jo parempi. Ihan ihanat päälliset olet virkannut.
    Kaikkea hyvää sinulle.

    VastaaPoista
  5. Kiva, että vointisi on jo parempi:) Toivottavasti se poissa pysyykin teiltä molemmilta. Nuo henkarit on ihania, olisi ilo ripustaa noihin jotain:) Teillä on mielenkiitoinen koulunpäätösaika tänä vuonna, kun noin monen lapsenlapsen tilanne muuttuu. Siunausta heille muutosvaiheisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä toivomme! Sekä itsemme että lastenlasten suhteen :) Tänään on lisäksi vanhimman tyttäreni syntymäpäivä.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)