Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 2. kesäkuuta 2020

Vintin tyhjennystä
Ullakkoa olen alkanut "tyhjentää", ja Roskalava-ryhmässä lahjoittaa pois tavaraa, niin etten ole tännekkään kerinnyt :) Olen kaikenlaista saanut menemään. Vaan vielä sitä riittää tyhjentämistä ja pois laittoa.Hammaslääkärissäkin tuli käytyä, ja reikiä nolla! Vaikka luulin minulla olevan reiän, kun hammas on vähän vihlonut joskus. Ehkä pitää ostaa sitä hammastahnaa vihloville hampaille. Mutta tuo suun tulehdus ei ole vielä parantunut ja sain hammaslääkäriltä neuvon hakea apteekista sellaista purskuteltavaa ainetta. Toivottavasti siitä on apua paremmin, kuin siitä super-kalliista geelistä, jota piti aiemmin käyttää.
Tänään käytiin kahvilassa ja kesäkirppiksellä. Ostin heräteostoksena talvitakin,tekoturkista :) Sen neppareita täytyy vaan ommella tiukemmin kiinni.Vielä sitäkin tarvitaan, jos elon päiviä riittää.Mutta jatkellaan :)

6 kommenttia:

 1. Siinä onkin hommaa kun ullakkoa tyhjää! Muistoihin tulvahti mummolan ullakko, se oli sitten jännä paikka. Siellä oli kyllä vaikka mitä ja toki osa tavaroista sellaisia etten ollut koskaan aiemmin edes nähnyt:) Kiva ettei reikiä ollut! Aurinkoista ja mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vinttiin on kyllä kertynyt kanssa vaikka mitä, ja osa oli jo tähän muuttaessa valmiina...

   Poista
 2. Aika kaukonäköistä hankkia talvitakki kesäkuussa :-D
  Mukava uutinen, ettei ollut reikiä. Toivottavasti vain vihlominen loppuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki oli vaan niin söpö, vaaleapunaista tekoturkista, pehmeä ja lämmin :)

   Poista
 3. Pitkästä aikaa minäkin kävin kirppikellä, mutta aika monet loosit oli tyhjillään, jotain pientä sieltä jäi silti käteen,mutta ei ollut sitä mitä lähdin etsimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli sellainen maalais-kaupan pihassa oleva kesäkirppis isossa "varastossa", ihan kahdestaan saatiin katsella, ei ollut nyt muita. Olen joskus ennenkin tehnyt sieltä löytöjä.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)