Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Kukkia ja hellettä



Hyvänen aika, kohta on jo Juhannusaatto. Meillä on kyllä seurakunnassa tilaisuus juhannus-iltana, joten tuskin se paljon tavallisesta perjantaista eroaa :)



Kukkivaa kesää taas kuvasin...




Ruusupensas on komeimmillaan



















Kurjenmiekat (ko?) kukkivat myös










...ja samoin unkarin syreenit, ainakin aloittelevat










Tänään maalattiin isännän kanssa kasvihuoneen ikkunan puitteita ja kaveri kiinnitti siihen valokatteen. Mutta ei se vielä valmis ole. Esim. ovi puuttuu vielä kokonaan, ja osa ikkunan puitteista jäi maalaamatta sisäpuolelta, kun oli liian kuuma.




Odotimme tänään sadetta, mutta ei sitä näkynyt...ohitti meidät. Vesi tekisi hyvää kasveille, eikä tarvitsisi sitä kantaa tuolla helteessä.



Muuten kaunista päivää itse kullekkin <3

6 kommenttia:

  1. Vesi kyllä tekee hyvää, tänne tuli yöllä sadetta. Ihanaa, että kasvihuoneprojekti etenee. Minäkin hämmästyin, että on jo juhannus tulossa. Ihan justiin vasta oltiin helluntaissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouduin pahiten kuivat ulkokukat jo kastelemaan, vesipumppu ei toiminut kaivossa, mutta joesta se otti vettä onneksi. Samalla otettiin useampi ämpärillinen vettä valmiiksi.Kun saavikin oli muussa käytössä.

      Poista
  2. Juhannusruusu puska kuvasi kuin meidän pihasta, ruusu tuoksuu hyvältä, mutta hirveesti on pientä ötökkää, kun toin sisälle maljakkoon.
    Sinulla on vissiin lyhyt matka tilaisuuksiin, minulla liki 30km.jo bussi matkaan menisi yht. 2 tuntia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin reilu 30 km, mutta omalla autolla pääsee nopeammin.

      Poista
  3. Kyllä juhannus tosiaan tulee nopeasti. Me olemme yleensä tavanneet käydä vapaakirkollisilla juhannusjuhlilla, jotka ovat vuorovuosina Kihniöllä ja Jyväskylässä. Ja joskus Keuruulla konferenssissakin on käyty. Mutta nyt kun juhlia ei ole, juhannus tuntuu vähän tyhjältä. No, kotona sitten saunotaan, grillataan ja katsotaan netistä vähän jotain juhannus-specialia. Ihanasti sinulla kukkivat ruusut ja muut kukat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kukat kukkii vuoron perään, niin olis aina joku kukkimassa :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)