Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 4. kesäkuuta 2020

Aurinkoa ja sadetta


Tänä aamuna oli vielä kirkasta ja aurinkoista, nyt on pilvessä ja sataa vettä. Kerettiin kuitenkin aamupäivällä käydä isännän kanssa kahvilla Lahnajärvellä. Terassilla juotiin, ja sanoin miehelle, että ihan kuin oltais ulkomailla, pääskyset lentelivät terassin ohi, taivas oli sininen ja järvi myös, terassin seinät kirkkaan valkoisiksi rapatut. On rikkaus löytää kaunista ympäriltään :)












Sen jälkeen ajoimme vielä Suomusjärvelle pitsalle, ulkoterassilla syötiin pitsa puoliksi ja limua. Ihan kiva aamupäivä :) Sen jälkeen olen taas jatkanut vintin raivausta, taas pari tuotetta sain annettua Roskalava-ryhmässä pois,ja yksi vielä pitäisi tänään lähteä.




Mukavaa illan jatkoa!






Olen miettinyt raaskinko laittaa mummoni vanhan rukin myyntiin, kun se on vintissä ollut monta vuotta, enkä sillä tee mitään...toisaalta sillä on "muistoarvoa", vaikka en sitä lapsuudesta muistakkaan. Sitä en ainakaan ilmaiseksi halua lahjoittaa.

8 kommenttia:

  1. Täälläkin jännästi meni iltapäiväksi taivas harmaaksi, mutta vettä ei ole tullut, vaikka saisi sataa - puutarhani kaipaisi kastelua.
    Ihana tuo Lahnajärven näkymä, hieno paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nyt avattu uudestaan ja hyvin näytti käyvän asiakkaita, eikä ihme,kaunis paikka.

      Poista
  2. Kivalta kuulosti, mukavia tuollaiset aamupäivät! Vanhat rukit on niin hienoja, toivottavasti sille löytyy hyvä koti! Kauniita kesäpäiviä♥

    VastaaPoista
  3. Näin jostain ilmoituksen että se lahnajärven ruokapaikka avataan uudestaan, siitä tuli kerran ohjelma tv.ssä, jossa jyrki sukula laittoi ravintoloita kuntoon.
    kivoja kahvipaikkoja sieltä löytyy-

    Ehkä joskus ajellaan siellä kasvihuoneilmiössä,viimeksi oli kiinni kun käytiin.

    VastaaPoista
  4. Roskalava on kiva keksintö, kun pääsee tarpeettomasta tavarasta pois ilman, että joutuu tuhoamaan sen.
    Ekaa kertaa käytiin mekin äsken kahvilassa päiväkahvilla. Ei ollu onneksi ruuhkaa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)