Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 23. kesäkuuta 2020

Yllätyksiä



Tänä aamuna huomasin, että hauskasti "varjokuvina" näkyivät olkkarin ikkunalla olevat värilliset pullot rullaverhon läpi :)












Eilen odottelin isäntää kaupungista ja lueskelin kirjaa sohvalla pitkäkseen väsyneenä. olin kuulevinaan auton äänen ja ajattelin, että nyt se isäntä varmaan tuli, niin eräs tyttö tuli sisään ja toi mulle kukan, sanoen: "tässä on sulle kukka" Minä olin ihan väsynyt ja pöpperöinen, en ensin edes tunnistanut tyttöä, mutta sanoin "kiitos, kaunis kukka", luulin häntä erääksi toiseksi tytöksi,j ota en edes tunne, (mies tuntee), kunnes näin hänen äitinsä ja tunsin siitä tytön, joka oli viime näkemältä tullut paljon neitimäisemmäksi :) Eli erään tuttavaperheen tytöstä oli kysymys :)


Ei tule vanhuus yksin, lapset/nuoret kasvaa niin hujauksessa, että hyvä kun perässä pysyy.



Tässä kyseessä oleva kukka:







Muurikello taitaa olla nimeltään. Ei kai ole kovin helppohoitoinen, toivottavasti pysyy hengissä. Meidän isäntä oli nähnyt heidät ja pyytänyt kyytiin ja meille. No, keittelin sitten meille ulos kahvit ja yritin toipua väsymyksestäni... jos toden sanon, niin en kauheasti tykkää yllätysvieraista, mieluummin olisin valmistautunut vierailuun. Mutta isännän kanssa on joutunut niihinkin yllätyksiin tottumaan.

Myöhemmin sitten  perheen isäntä tuli hakemaan tyttöään ja vaimoaan, kun pääsi töistä.







Sitten menimme vielä illalla kaupunkiin, kun erään ystäväperheen rouvalla oli synttärit, heidätkin mies oli nähnyt kaupungissa ja he olivat pyytäneet synttärikahville.
Tämä pariskunta oli muuttanut juuri joku aika sitten täältä maalta kaupunkiin, kaksikerroksiseen rivitalo-asuntoon. Hieno asunto oli (kuin uusi) ja rauhallinen asuintalo, vain kolmet asukkaat. Terassi ja parveke, toinen aamuaurinkoon päin, toinen ilta-aurinkoon.



Mietin silti kotona,että musta on tullut täällä maalla entistä introvertimpi, (ja koronankin takia), että osaisinko enää kaupungissa asua... kyllä sekin varmaan joskus on edessä, jos elonpäiviä riittää.



Aika sen näyttää. Huomenna onkin kaupungissa käynti asioilla. Voisi ehkä poiketa kirppikselläkin :)




6 kommenttia:

  1. Ihana varjokuva! Väritkin näkyy auringossa niin hienosti. Mukava, että kävitte synttäreillä. Me asumme taajamassa, mutta sielunmaisemani olisi kyllä jossakin syrjemmässä, semmoisella paikalla, missä ei ole katuvaloja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle kyllä katuvalot oli yksi asia mitä kaipasin varsinkin aluksi talvella :) Ennenkuin siihen pimeyteen tottui.

      Poista
  2. Kyllä se on jotenkin mukavin olla ihan omissa oloissaan ja rauhassaan. Tilaan ympärillä toki maalla tottuu myös.
    Onpa ihana verho, todella kaunis pullokuvio, tuollaista verhokangasta kun saisi jostain ostaa!

    VastaaPoista
  3. Hauska tuo varjokuva! Ihana kukka! Viimeksi kun käytiin Helsingissä niin mietin että onhan siellä ihan kiva käydä vaan eipä minusta olisi jokapäivä asumaan siellä vilskeessä:) Aurinkoisia kesäpäiviä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pikkukaupungissa vielä asuukin, mutta Hesassa..huh!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)