Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 6. kesäkuuta 2020

Lauantain juttujaTänään käytiin kaupassa ja sen jälkeen Kasvihuoneilmiössä kahvilla. Eräs nainen katsoi jotain vanhoja kirjoja sivuhyllystä, en olisi muuten huomannutkaan, että siinä hyllyssä oli euron kirjoja :)
Pitihän sitä kahvin jälkeen mennä itsekin katsomaan mitä siellä on. Kolme kirjaa tarttui mukaan.Tuon "Huomenna kaikki on paremmin" olen lukenut joskus nuorempana ja mahdollisesti myös tuon "39 pennin kortti", mutta siitä en ole varma, koska en enää muista siitä mitään muuta kuin kannen. Kolmatta kirjaa en kai ole koskaan lukenut.

Eilen illalla oltiin pitkästä aikaa seurakunnassa perjantai-kokouksessa <3 Istuttiin turvavälein ja tilaisuuden jälkeen saatiin kahvit, niin että ne tarjottiin jokaiselle käteen. Ja jakajilla oli hanskat ja hengityssuojat. Saatiin siellä tutulta nuorelta mieheltä kirja hänen elämästään,(tai vähän useampiakin, yhden annoin tänään jo eteenpäin), vähän aikaa sitten tullut painosta. Kirjoittajakin on tuttumme.

Tänään kävi toinen nuorimies suunnittelemassa isännän avuksi meille kasvihuonetta. Harmi vaan kun rupesi satamaan, jatkavat myöhemmin.
Eipä tässä muuta.


10 kommenttia:

 1. Teillä ei ole kovin pitkä matka kasvihuoneilmiöön, meiltä pitempi matka,niin ei useinkaan siellä tule käytyä, mutta sieltä saa näköjään kirjojakin ostaa, viimeksi kun kävimme niin ei päässyt katsomaan sitä tavara määrää, se ei ollut korona aikakaan.

  VastaaPoista
 2. Tämä sää ei tosiaan innosta ulkohommiin, kävin äsken katsomassa, jos nyt sateen jälkeen olisi hyvä istuttaa jotain, kun maa on kostunut, mutta eihän tuolla puuskatuulessa viitsi oikein mitään tehdä. Huomenna on kai hyvä sää, joten sitä on hyvä odotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tuulee ja on pilvistä, vaikkei enää sada..

   Poista
 3. Kiva kuulla, että Kasvihuoneilmiökin on jo auki. Sinne voisi jonain päivänä mennä kahville ja katselemaan. Euron kirjahylly on minusta ollut siellä aiemminkin ja se tulee yleensä kahlattua läpi. Muut kirjat Kasvihuoneilmiössä ovat sen sijaan aika kalliita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole minun tullut vaan tuota kahvilan sivussa olevaa hyllyä tullut katsottua,vai onkohan se siirtynyt myöhemmin siihen...

   Poista
 4. Onpa kiinnostavan näköisiä kirjoja. On aina kiva kun löytää halvalla kirjoja jostain! Nyt on ihanaa kun seurakunnat voivat taas kokoontua. Itse olin eilen hautajaisissa, sielläkin sai taas olla yli 10 henkeä, mutta turvavälejä yritettiin pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan kiva tehdä edullisia löytöjä :) Mukavaa sunnuntai-päivää <3

   Poista
 5. Annikki Sankarin kirjoja olen lukenut, en muista olenko tuota. Mutta kiinnostaisi. Jotenkin nyt lukeminen on vähentynyt, vaikka olisi monta hyvää kirjaa tässä käsillä. Jotenkin aika tuntuu soljuvan niin nopeaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen jonkun muunkin hänen kirjan lukenut joskus nuorempana. En minäkään ole kerinnyt lukea kuin illalla sängyssä, aamusta luen aina hengellistä sanaa päivälle.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)