Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Mitäs tänään...

Käytiin miehen kanssa lenkillä vähän kauempana, eli ajettiin autolla ensin ja sitten käytiin kävelyllä, jonka päämääränä oli eräs kahvila. Aamusta oli vähän viileämpää, mutta kyllä se sää kerkesi jo lämmetä ennen kuin kotiin tultiin. Elmo olikin jätetty kotiin. Mulla "piiputti" vähän toinen polvi, tuo vasen kävellessä välillä kipeytyy... lisäksi kun oli kengät ilman sukkia, niin ne vähän hankasivat myös.



Kotiin tultua lyhensin taas Elmon turkkia, joka äkkiä kasvaa. Sen jälkeen ompelemaan. Olin kirppikseltä ostanut joskus tunikan, joka olikin yläosasta vähän tiukka mulle, niin nyt katkaisin sen kainaloista ja tein ala-osasta puolihameen. Kiva pallollinen kangas.










Vyotärö jäi vähän löysäksi,mutta parempi niin kuin että painaisi vatsaa, noitten ajoittaisten vatsa-ongelmien takia. Tuosta hameesta laitan varmaan jossain vaiheessa asukuvan vaate-blogiini.




Kyllä se on nyt lupaillut suorastaan turhan kuumaa säätä tuleville päiville, silloin pitää varmaan viedä taas aurinkotuoli (jonka saa makuuasentoon) kellari käytävään, niinkuin viime kesänäkin, että voi siellä käydä huilaamassa kesken päivän :)



Mutta sillä mennään mitä tulee, eikös :)




2 kommenttia:

  1. Tulipa kiva hame. Täytyykin ruveta seuraamaan sitä sinun uutta blogiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta tosiaan sai yllättävän helposti hameen :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)