Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 9. kesäkuuta 2020

Sireenin tuoksua ja koneiden pätkimistä



(Tuosta aiemmin kertomastani Maija Loc´n kirjasta "39 pennin kortti" laitoin rohkaisevan kappaleen Kotimatkalla-blogiini, jos joku haluaa kurkistaa).










Mies toi eilen lenkiltään ihanan sireenikimpun mulle. Oli poiminut muutaman oksan autiotalon rönsyilevästä sireeni-aidasta. Näkyi siellä olevan pari väriin sointuvaa lupiiniakin omasta pihasta :) Ihanat sireenit tuoksuineen, olen aina rakastanut sireenejä. Meillä ei pihalla ole tavallista sireeniä kuin pieni kitukasvuinen alku, jonka joskus ostin pihakirppikseltä. Muuten on kaksi unkarin syreeniä. Ne eivät vielä kuki.



(Mutta nuo tavalliset ovat voimansa tunnossa, ilahdutttaen minua :)










Tänään katsoin vaihteeksi Sydämen asialla-sarjan alun, niin ensin meni kuva pimeäksi ja sitten kun tuli kuva, tekstit oli ihan väärästä paikasta. Rupesi naurattamaan kun luki niitä tekstejä väärästä kohtaa, esim. poliiseilta ja papilta kyseltiin huumeitten käytöstä ym. Laitoin lopulta kiinni ja menin valmistamaan ruokaa. Sitten kun ruuan jälkeen tulin koneelle, niin bloggeri ei alussa tallentanut ollenkaan. Nyt näköjään toimii normaalisti.




Päivä on pilvinen ja meinaa väsyttää tänäänkin, niinkuin eilenkin. Eilen illalla purkasin miehen toppaliivistä rikkimenneen vetoketjun ja ompelin uuden, niin siinä välissä väsytti niin, että piti mennä pitkäkseen. Olinkin monta päivää tosi virkeä välillä...ehkä touhusin liikaa..tai sitten se on vaan tämä pilvinen sää.



Mukavaa tiistaita teille!

10 kommenttia:

  1. Voi miten ihanan kimpun miehesi oli kerännyt! Tuoksu on varmasti huumaava! Täälläkin on niin harmaa päivä. Kyllä sitä virtaa tuntuu ihan eritavalla olevan niin kauniina paistepäivinä:) Ihanaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle! Sireenit on kyllä niin tuoksuvia ja kauniita :)

      Poista
  2. Nuo syreenit eivät vielä ole meillä kukassa. Mä tykkään niiden tuoksusta.

    VastaaPoista
  3. Mikä lie mutta minuakin väsytti eilen ihan hullun lailla ja oli pakko pakottaa itteni tekemään mikä on tarpeen, toivottavasti näemme !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se varmaan oli se pilvisyys, tänään on taas pirteämpi kun aurinko paistaa, paitsi voi tulla kuuma päivä, eilenkin pihalla puuhastellessa oli.

      Poista
  4. Kyllä on syreenit niin ihania, mustatuntuu että nuo lilat tuoksuvat voimakkaamin kuin valkeat. Tuolla kun liikkuu niin leijuu ihania tuoksuja välillä. Pitää katsella että mistä se tuleekaan.
    Unirytmit ovat ihmisilla niin erilaisia, minunkin mies nukkui heti kun meni pitkälleen. Minulla pitää unta odottaa, niin ennen ja nytkin. Joskus otan melatoniinin ja auttaa se minullakin. Joskus nukun ilmankin sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä lapsuuskodissa sanottiin aina sireenit, niin olen oppinut siihen :) Miehet taitaa helpommin nukahtaa kuin naiset, joilla pyörii kaikki ajatukset päässä...

      Poista
  5. Ihanat sireenit:) Se mainitsemasi teksti olikin tosi hyvä! Kyllä mielestäni juuri pilvinen päivä väsyttää.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)