Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 20. kesäkuuta 2020

Kaunista Juhannus-päivää!




Tässä näkymä edessäni olevasta ikkunasta:











Eilen illalla olimme oman srk:n juhannus-illassa. Oli ensin hengellinen tilaisuus, sen jälkeen salaattia ja piiras+kermavaahto kahvit sisällä, ja lopuksi grillimakkaraa ja seurustelua ulkona terassilla. Ihan kiva ilta.
Kotona oltiin joskus 23:n maissa. Sen jälkeen luin vielä kirjaa, joka nyt on luvun alla: "Kukkia ja pommeja", kertoo Irlannissa asuvasta perheestä.



Yöllä jouduin vielä käyttämään Elmoa ulkona, kun haukkui ulos. Ei kuitenkaan tehnyt mitään, halusi varmaan vaan ulos viileään. Jostain kuului vielä musiikkia ja näin pitkästä aikaa kiiltomadon tuikkuineen :)










Tänään ollaan järjestelty kasvihuonetta ja eilen kävin ostamassa sinne kokeeksi pari kasvia, jos kerkiäisivät vielä tehdä hedelmää. Eivät onneksi olleet kalliita. edelleenkään ei ole vielä ovea siinä, mutta ensi viikolla se varmaan saadaan, nyt on vaan yöaikaan pressu siinä aukossa.




Leppoisaa kesä-säätä teillekin!

6 kommenttia:

  1. Kaunista:) Niinkuin otsikkosikin sanoo:) Mukava kun sait sen kasvihuoneen. Laita joskus sitten kuvia sieltä, on kiva katsoa niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, jos se joskus näyttää siltä, että sen kehtaa esitellä muualtakin kuin ulkopuolelta :)

      Poista
  2. Hyvää kasvua kasveillesi! Oho, en tiedä, olenko ikinä nähnyt kiiltomatoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Me oltiin joskus kauan sitten lomalla eräässä saaressa, niin siellä oli paljon kiiltomatoja, sen jälkeen en ollut nähnytkään.

      Poista
  3. Kiva kun teidän srk:ssa oli juhannusohjelmaa. Meillä oli nyt ihan kotijuhannus, mutta lopulta sekin meni mukavasti, kun saunottiin, grillattiin ym... Äitini luona nähtiin myös upeita juhannusruusuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan mukavaa kyllä. Ihmisiäkin silleen sopivasti, ettei liian täyttä :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)