Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 27. kesäkuuta 2020

Trooppista säätä




Vanhalla kuvalla mennään, nämä Malvat  ovat vasta nupulla.




Johan riittää lämpöä, yli kolmenkymmenen on nyt. Enimmäkseen sisällä kera tuulettimen on tullut tänään oltua, jonkun kukan vain kävin kastelemassa. Aamupäivällä, kun ei ollut vielä niin kuuma, olin pitämässä kiinni jämälaudoista, joita mies pätki polttopuiksi.



Eilen illalla oltiin seurakunnassa käymässä, nyt oli jo vähän enemmän ihmisiäkin paikalla. Ja kahvitkin sai jo hakea itse tiskiltä. Nyt oli kyydissämme se nuori maahanmuuttaja mies, sekä matkalta tuli eräs seurakunnan nainen ensimmäistä kertaa koronan jälkeen.



Ulkona on kyllä niin trooppinen ilmasto, ettei siellä kauaa jaksa olla,kun kaipaa tuulettimen ääreen. Elmokin makailee  varjoisissa pusikoissa, ei halua sisällekkään. Ehkä joessa käy välillä.
Kaksi kesän ensimmäistä ahomansikkaa poimin pihasta, tosi pieniä ovat, kun on niin kuivaa.



Eipä tässä tämän kummempaa. Pysykäähän vilpoisina :)

2 kommenttia:

  1. Ihan mukava on puuhailla pihalla, kun ei ainakaan tule kylmä :-D Mutta ei siellä paria tuntia enempää jaksa ja sitten on ihan hikinen ja paarmat kimpussa myös. Täytyy muistaa juoda vähän väliä. Vielä nytkin on yli 20 astetta lämmintä, lämmin yö siis tiedossa.
    Tsemppiä, huomenna tai maanantaina kai jo helpottaa. Olikohan kesä tässä sitten :-D

    VastaaPoista
  2. Aikamoisia lämpötiloja on ollut. Töissä tuo helpotusta kun saa istua aina välillä hetken autossa jäähdyttelemässä ja toimistolla on ilmanvaihto, kun sinne päätyy. Asiakkailla on monella kamlan kuuma, kun ei saa edes läpivetoa. Surettaa, kun eivät pääse mihinkään hellettä pakoon.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)