Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Tänään...





Tänään olimme seurakunnan ehtoollis-kokouksessa, sen jälkeen siellä oli kahvit ja vielä asia-kokous,tai oikeastaan kaksi asia-kokousta, mutta läksimme siinä välissä pois, koska viimeinen tilaisuus ei mitenkään koskenut meitä.




Matkalla mies haki Lidlistä jäätelöt, joka oli tarpeen,kun auto oli auringossa kuumentunut melko sietämättömän kuumaksi. Onneksi ilmastointi alkoi viilentää sitä aika pian. Tultiin kotiin, ja mentiin heti päikkäreille. Minua häiritsi kummallinen jalkakipu, joka "tuikki" ärsyttävästi toisen jalan reunaa, yht äkkiä alkoi. Pystyin kuitenkin nukahtamaan hetkeksi.




Nyt mulla on siinä jalassa tukiside, joka auttoi, ja särkylääkkeenkin otin. Mies lähti juoksulenkille,ja takaisin tultuaan kertoi, että läheiseen autiona olleeseen taloon oli ollut muuttamassa vuokralaiset. Nyt täällä on  enemmän ihmisiä, kun tyhjät talot on täyttyneet.  Kesämökkiläisiä on ollut myös. Varmaan korona-tilannekin vetää ihmisiä maalle.



Elmo oli aamupäivällä "reporankana" kun oli niin kuuma ulkona, kaupunkiin lähtiessä laitoinkin sen sisälle ja jätin tuulettimen päälle. Samassa paikassa, tuulettimen lähellä, se oli kun palasimme, sitten meni pihalle. Aurinko onkin nyt mennyt pilveen ja vähän ukkonen jyrisi.



Että semmoista. Leppoisaa sunnuntai-iltaa!




9 kommenttia:

  1. Täälläkin näkyy ukkospilviä idässä, mutta ei ole tänne asti kuulunut kuin vaimeaa jyrinää pari kertaa, eikä aurinko ole mennyt pilveen - sadetta kovasti odottelen, niitin yhden alueenkin nyt, kun muuten ukkoskuuro pistäisi heinän lakoon. Kyllä tuli kuuma siinä puuhassa :-D Nyt onneksi jo saunan jälkeen olo on raikkaampi. Mukava kuulla, että jalkakipu hellittää. Kuumuus saa joskus kolotukset aktivoitumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään on jalka ollut jo melkein normaali :) Melko pilvistä on nytkin, lämpötila 25 astetta, eli vähän viilentynyt.

      Poista
  2. Eipä ihme jos Elmokin väsyy tähän kuumuuteen, ei vaikuta illallakaan viilentyvän. Ihan aamuyöstä vasta tuntuu hieman viileää tulevan parvekkeen ovesta, kun yöllä nousen sitä avaamaan. Jo vaivaa kuumuus, vanhuus on varmaan tullut.
    Täällä ei ole vielä pilviä näkynyt, ehkä jo huomenna viilenisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on nyt vähän viieämpää ja eikä tällä hetkellä aurinko paista, mutta satanut ei ole.

      Poista
  3. Sepä oli erikoinen kipu jalassasi. Hyvä kun sait siihen helpotusta. Mekin olimme yhdessä srk:ssa tänään, vähän kauempana. Ajomatka oli helteinen vanhassa autossani, jossa ainoa toimiva viilennys on ajaa ikkunat auki. Paluumatkalla minulla meinasi kaasujalan varpaat jotenkin krampata. Johtuikohan sekä ahtaista kengistä että hikoilusta, saattoi olla jotain kivennäisaineiden puutetta. Nyt kotona jalka on taas ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on nyt ensimmäisen kerran ilmastointi autossa. Se on kyllä hyvä näillä helteillä. Mulla muuten kanssa välillä rupeaa jalkateriä krampata...

      Poista
  4. Olipa kiva kun autiotalo saa asukkaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies oli nähnyt uudet asukkaat, kaukaa olivat muuttaneet.

      Poista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)