Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 29. kesäkuuta 2020

Nyt sataa...

Vanha kuva tämäkin.



Sataa...piiitkästä aikaa... luonto kiittää :)



Eräs ns. ystäväni kiukutteli tuonne edelliseen postaukseen, niin poistin sen kommentin. En jaksa kuunnella turhia narinoita,vaikka kiltti olenkin. Liian kauan olen ollut liian kiltti. Mistä hän tietää mistä mikin asia johtuu... aina ei vaan voi , eikä haluakkaan toimia toisen mielen mukaan. Jokaisella on oma elämänsä.


Mutta mitäs näistä...  toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.... Asiasta toiseen. Kauankohan on jo siitä, että viimeksi satoi... Ainakin tuntui että tämä kuuma kausi kesti kauan. Elmo ja kissakin tulivat nyt sisään sateesta.


Tänään on saunapäivä, vaikka onkin maanantai.  Tuntui ihan lauantailta,kun eilen oltiin srk:ssa ja kun saunan lämmityksestä oli puhetta tänään. Minä tein ison kulhollisen salaattia ja söin sitä voileivän kanssa, hyvää oli, saunan jälkeen syödään jätskiä :)


Mukavaa sadepäivää! Sataako siellä, missä oletkin?








14 kommenttia:

  1. Sataa, onneksi, mutta hirveän hennosti, ei tämä oikein kastele mitään, mutta on kasveille toki parempi kuin paahde! Toivoisin, että olisi tullut oikein kunnon kaatosade jossain vaiheessa, mutta se vähä sade, jota tänään on tullut, on ollut tällaista tihkua vain. Toivottavasti seuraavalla kerralla tulee enemmän.
    Harmillista nuo kiukuttelevat kommentoijat, hyvä, että pidät puolesi. Ei sellaista tarvitse kuunnella.

    VastaaPoista
  2. Hyvä on osata puolensakin pitää ja jotain rajaa. Täällä meillä vielä aurinko paistaa, mutta huomiseksi on lupailtu rankkasateita, joita ei kyllä yhtään kaipaisi. Sellaiset pienet, vaikka yösateet olisi ihan kivat, niin kasvit saisi vettä.

    VastaaPoista
  3. Keski-Uudellamaalla ei sada. Lähes koko päivän on ollut tuntu, että juuri nyt alkaa sataa. Voivatko pääskyset olla jo lähteneet? Eilen ne fiiir-fiiir-laulaen pikavauhtia kiersivät taloa. Olisi pitänyt mennä sanomaan moikka niille, jos ne huutelivat sitä juuri meille! Nyt ei lennä linnun lintua.

    VastaaPoista
  4. Täälläkin vihdoin eilen illalla satoi ensimmäisen kerran viikkojen kuivuuden jälkeen. Ei mitenkään kaatamalla, mutta satoipa kuitenkin. Piti ihan mennä ulos haistelemaan sateen raikasta tuoksua! Lämpötilakin oli eilen päivällä enää 22 astetta. Enemmänkin saisi kyllä sataa. Hyvä kun pidät rajoistasi huolta! 👍

    VastaaPoista
  5. Täällä on vain 18 astetta nyt ja sataa, sataa ropisee...

    VastaaPoista
  6. Keski-Uudellamaalla sataa kovasti. Ovat ne pääskyset lähteneet kun ei yhtään näy. En ole koskaan seurannut, lentävätkö sateella niitä lentojaan, mitä äskettäin joka päivä jopa hurjastelivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei täälläkään linnut nyt paljoa lentele kun satelee..ehkä ne pitävät jossain sadetta..

      Poista
  7. Jospa pitäisivätkin sadetta jossain. Kaipaan pääskysiä niin. Viime kesänäkin ne hävisivät äkkiä. En tajunnut kirjoittaa sitä muistiin. Kiva kun kerroit, että sielläkään niitä niitä ei näy.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)