Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Reissua ja kännykän opettelua




Voi ihme, mitä menin tekemään... ostin uuden (huom.ihan liikkeestä)kännykän. Saman merkkinen kuin ennenkin (että oppii helpommin käyttämään) mutta vaikka kuinka monta mallia ollut jo välissä. Entinen oli kyllä niin tiensä päässä, että ei enää meinannut toimia. Tuo on sellainen, että saa maksaa osina puhelinlaskussa, ei mulla muuten olisi ollut varaa. Pakko oli langeta :) Nyt on jo suurinpiirtein toiminnassa kaikki tarvittavat, Whatsapit sun muut. Hyvä minä :)Kuvia en kyllä taida saada uudelta kännykältä koneelle, siinä tarvitaan varmaan erilainen kuvansiirto johto tai jotain sellaista, hyvä kamera siinä kyllä on. Pitää mennä ottamaan siitä vielä selvää. Joten nyt mennään vanhoilla kuvilla.













Eilen oltiin vanhan (siis pitkäaikaisen,minun ikäisen) ystävän tupareilla Hämeenlinnassa. Samalla käytiin "Linnatuulessa", tullessa. Nyt mun täytyy lopettaa ja ruveta laittamaan ruokaa, joten jatkan myöhemmin. Sain ystävältä säkillisen tavaraa, mitä hältä oli muutosta jäänyt, kun muutti paljon pienempään asuntoon...askartelu-tavaraa paljon, ompelulankoja ym. kaikenlaista.Kiitos K, jos luet tätä <3



- - -




No niin, isäntä katsoo urheilua, niin voin tässä kirjoitella lisää. Äsken syötiin. Tänään pieni hoitokoira lähtee kotiinsa, ja toivottavasti kissatkin palaa sitten kotiin, nyt niitä ei ole hoitokoiran tulon ensimmäisen päivän jälkeen näkynyt :( Voi sentään...
Eipä tässä tämän kummempaa, eilen illalla sain järjestettya uudet askartelutavarat lajeittain, nyt vois jatkaa etsiä niille paikat :) Leppoisaa sunnuntaita!





10 kommenttia:

  1. Kohtapuoliin tulee minullekin ajankohtaiseksi kännykän osto. Nämä nykyiset kännykät ei kestä kuin 2-4 vuotta. Muistelen ensimmäisen kännykkäni (Nokia) palvelleen minua vuosikymmenen. Yksinkertainen vain soittoja ja tekstareja. Ei kuvia. Kuvathan ne vievät eniten tilaa kännykässäni.

    Kiva, että sait askartelutarvikkeita, ompelulankoja ym. ystävältäsi.

    Meidänkin isäntä katsoo urheilua. Hiihtokilpailuja. Minua ne eivät kiinnosta. Mieluummin luen blogeja.

    Hyvää vointia ja iloista mieltä! toivotellen Bamiella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Bamiella! Meidänkin isäntä katsoi hiihtoa silloin :)

      Poista
  2. Onnea uudelle kännykälle. Mulla käy sen laturijohto samalla kuvien siirtoon. Johdon kun irrottaa töpselin päästä, se käy läppärin usb-porttiin. Vähän aina pitää opetella, mistä ne kuvat aina löytyy kun yhdistää koneeseen.
    Mukavaa viikon alkua sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilie! Samoin sinulle mukavaa alkavaa viikkoa! Aina noiden uusien laitteiden kanssa on opettelemista...

      Poista
  3. Uudet laitteet, joita paljon käyttää, on ihan kamalia, kun niitä opettelee käyttämään. Minulla ei ainakaan kärsivällisyys meinaa riittää. Kamalinta oli aikoinaan näppäinkännykästä hipaisuun siirtyminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kyllä, minulla tuo edellinen oli ensimmäinen hipaisunäyttö... oli se outoa alussa...

      Poista
  4. OnneA!!! uuelle puhelimelle:=)
    sanos muuta ,just,kun oot oppinu ,niin eiku uuestaan uutta oppimaan:)
    "vierivä kivi sammaloidu"näin on myös nuo uudet oppimiset ..töitä aivoille:))
    Olipa ihana ,että saitte tehtyä tuparireissun,ja mikä hyvä tuuri :)sait askartelu ym ...juttuja itsellesi,kuvaa han mitä kaikkea ihaanaa sait;)
    kyllä ne killit tulee kotiin.
    Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Vanhempi kissoista (Hipsu) tuli jo eilen illalla, lie pitänyt jossain silmällä koska pikkukoira lähtee, kun kohta tuli oven taakse. On ne vaan jänniä! Kulkuripoikaa (Rasmusta) ei ole vielä näkynyt.

      Poista
  5. Onnea uudelle puhelimelle. Ja kiva kun heti osaat käyttää sitä. Toivottavasti ne kissatkin ovat palanneet kotiin. Mukavaa uutta viikkoa sinullek!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei kyllä ihan ole vielä hallinnassa, täytyy käydä huomenna liikkeessä kysymässä lisäneuvoja.. Vanhempikissa palasi jo kotiin, nuorempaa ei vielä ole näkynyt, mutta se on muutenkin vähän sellainen "reissu-lasse"...toivottavasti tulee pian "mamman helmoihin" :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)