Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Hierontaa ja väsymystä



Tänään mulla oli hierontapäivä. Tutulla hierojalla oli tänään vähemmän hierontoja, niin sain samaan syssyyn pitemmän hieronnan ja venytyksiä. Samalla oli muutakin kaupungilla, niin olin tosi väsynyt, kun sieltä tultiin. Menin suoraan sänkyyn ja nukuin varmaan ainakin tunnin, jos ei enemmänkin. Kun olin aamulla herännyt kuuden jälkeen ja tuo hierontakin väsytti. Lepo teki hyvää!
Sen jälkeen kahvia ja jäätelöpuikko, niin oli taas kuin uusi ihminen.





Huomenna sitten onkin työpäivä, työkkäri-henkilön tapaaminen ja Kylätalo-tilaisuus. Se onkin toiseksi viimeinen tänä vuonna, sitä seuraava on jo "joulujuhla". Eilen sain ensimmäistä kertaa siirrettyä sattumalta kuvia uudesta kännykästä koneelle, mutta illalla kun katsoin, en löytänyt niitä. Nyt satuin löytämään :) Nämä kuvat ovat sieltä hotellin läheiseltä lintutornilta. Ihmeen selvät kuvat tuli, vaikka oli jo ilta hämärtymässä, kun nuo otin.



















Edelleen olen tehnyt loppuun keskeneräisiä käsitöitä aina välillä. Viimeksi tämän pupun. Sen haalareista tuli huonot, pitäisi varmaan tehdä paremmat, kun niissä on takana häntä-reikä, mutta se on vähän väärässä kohdassa...ehkä teen paremmat haalarit kun ehdin :)











Päätä särkee, on usein särkenyt nykyisin. Otin jo hieronnan jälkeen särkytabletin, niin en viitsi ottaa enää. Mutta mukavaa iltaa teille :)
























6 kommenttia:

  1. Jospa kohta alkaa sujua kuvien siirto, kun harjoittelet.
    Kyllä ne "ettoneet" tekee hyvää, ite en vaan osaa nukkua päivällä. Nytkin oon herännyt joskus 3;n maissa öisin, eikä sitten tunnu nukuttavan. En tiedä mikä lie taas vialla ja sitten monesti päänsärkyä on. Nämä harmaat sateiset ilmat, ja liikunnan vähenemineköhän tekee.
    Hyvää työpäivää ja keskusteluita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään osaa nukkua päivällä muuta kuin jos olen tosi väsynyt...hieronnan ym jälkeen "sammuin" kuin saunan lyhty, samantien kun pääsin sänkyyn..se oli kyllä kumma.

      Poista
  2. Hyvät tarkat kuvat:)
    iik,pupujussi jouluissa pöksyissä,suloinen:))
    Työn iloa!;)

    VastaaPoista
  3. onnittelut! :)
    Hyviä uutisia ,mukava saada:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)