Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 26. marraskuuta 2019

Terveiset vuorokauden "lomaselta"!





Meillä kun on ollut jäljellä vielä sitä loma-avustusta (jota ei voi muuhun käyttää ja joka pitää vuoden loppuun mennessä käyttää), niin pitihän sitä mennä pikku-pikku lomaselle. Eli kylpylähotelliin vuorokaudeksi.





Meidän puolesta enemmään hotelliin (kuin kylpylään). Saatiin syödä hyvin ja nukkkua vähemmän hyvin, niinkuin usein käy vieraassa paikassa. Petit oli kyllä hyvät, niissä ei ollut moittimista.











Huoneessa vaan oli liian kuuma, kun on kotona totuttu niin viileässä nukkumaan. Meillä oli kyllä parvekkeellinen (lasitettu) huone, joten mies piti osan aikaa ovea raollaan.





Mulla oli uimapuku mukana, mutta ei huvittanut mennä kylpylän puolelle, varsinkaan yksin, kun mies oli unohtanut uimahousut kotiin. Hän kävi kyllä kuntosalilla ja saunassa. Illalla käytiin kylällä pitseriassa syömässä pitsat, kun päivällinen olisi ollut hotellilla niin kallis. Ja sitä ennen kierrettiin lenkkipolku ja minä kiipesin lintutorniin. Kaksi ruokaa syötiin hotellilla, eilinen lounas ja tämän päivän aamiainen. Monipuoliset olivat.
Aamiaisen jälkeen lähdettiinkin kotikaupunkia kohti ja käytiin tullessa Evästä päivään ruokailussa. Elmoa oli käynyt hoitamassa naapuri, siis käyttänyt ulkona ja antanut ruokaa meillä. Tänään se olikin naapurilla, kun tultiin. Kissat olivat kotona.





Kissoista puheenollen, eivät ole hoitaneet hommiaan, kun ennen lomaselle lähtöä huomasin, että tiskipöydän alakaapissa oli käynyt hiiriä! Ja aikaisemmin olin jo huomannut, että kellarikerroksessa oli hiiri pureskellut sellasta muovijuttua. Niitä ilmeisesti tulee talon alta, kun kun sinne on pyykkikomerosta avoin pääsy ja samaten tiskipöydän kaapista on aukko mistä putket tulee... hmmm... Nyt kun tultiin kotiin, niin täytyy jättää yöksi tiskikaapin ovi auki kissa/t alakertaan vahtimaan. Ja sama juttu kellarikerroksen kanssa. Eihän se nyt ole laitaa, että kissoja on talossa ja eivät hoida virkaansa.





Tämmöisiä kuulumisia tänään. Vieraissa hyvässä - kotona paras!

8 kommenttia:

  1. onhan se tosi kiva kun pääsitte lomailemaan, aikoinaan työn puolesta pääsi kylpylään ja hotelliin, niin muistan miten ihana oli nukkua valkoisissa lakanoissa ja syödä valmiista pöydästä, ei tule nyt mentyä kun ovat kalliita yöpymisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sen verran kalliita ovat, ettei normaalisti olisi varaa.

      Poista
  2. Ihanaa että olette päässeet tuollaiselle lomaselle:) On ihanaa kun pääsee valmiiseen pöytään:)

    VastaaPoista
  3. Mukavasti arjen katkaisee! pienikin reissu:)

    VastaaPoista
  4. Lyhytkin loma virkistää. Mukavaa, että pääsitte sellaiselle.
    Enpä osaa kuumassa nukkua, kun olen tottunut pitämään makkarin patterin kiinni paukkupakkasia lukuunottamatta.
    Toivottavasti kissat hoitavat tehtävänsä, ettei niiden palkasta tarvitse hiiriveroa pidättää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että kissat ainakin pelottelevat hiiret tiehensä :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)