Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 12. marraskuuta 2019

Muistia ja muistettavaaKiitos kaikille mua muistaneille, selvisin suht hyvin siitä pitkästä muistitestistä (Cerad), vaikka sitä paljon pelkäsin etukäteen. Niinpä nyt putosi kivi sydämeltä,kun se meni niinkin hyvin. Mukava nuori hoitaja teki sen testin ja oli sitä mieltä, että hyvin meni. Lähettää lääkärille tulokset, ensi viikollahan on se lääkäri. Hyvän tuloksen kunniaksi tarjosin miehelle pullakahvit TK:n kahviossa :)
Ja kun tuota lievää masennusta on koko ajan, sekin voi vaikuttaa muistiin. Samoin nukkumisen häiriöt ym. Ja se, että on aika paljon muistettavaa, kaikenlaisia menoja ja muuta koko ajan varsinkin miehellä, mutta myös mulla. Ja miehen menotkin mun pitää muistaa, ettei itselle sovi muuta niiksi ajoiksi,kun ei ole sitten kyytiä.
Mutta tosiaan, paljonpa helpotti tuo testin tulos, huoh!Jospa nyt jotain iloa tulisi sydämeenkin, kun tuosta ahdistuksesta pääsi :)

12 kommenttia:

 1. Olipa ihana tieto, että meni hyvin:) Oli kyllä ihan kahvittelun paikka:) Kyllä olisi minuakin jännittänyt sellainen testi, kun en ole mitenkään hyvämuistinen muutoinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ajattelin, että sen kunniaksi kannattaa juoda kahcit :)

   Poista
 2. Hieno asia!Kyllä Luoja pitää huolen omistaan, luotetaan siihen!

  VastaaPoista
 3. Minäkin ymmärrän sinua tosi hyvin. Minäkään en ole mitenkään hyvä muistinen, niin että jännittänyt ois minuakin.
  Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin.

  VastaaPoista
 4. Hieno juttu! Johan sitä muisti hämärtyy huonojen yöunien seurauksena. Varmasti putosi kivi harteilta.

  VastaaPoista
 5. Ihana asia!Olit päivällä mielessä:)
  Eikä kyllä ihmekkään ,unet ovat muistin suoja.
  Nyt alat itsekkääksi:),ja ostat miehellesi kalenterin,ja siihen laittaa kaikki menemisensä,siitäpä sinäkin voit vilkaista..paljolta tyhjältä miettimiseltä välttyy.kun mustaa valkoisella!
  Kaunis kukka,ihanan värinen..oikein ilo-uutisten värinen:))
  Mukavaa keskiviikkoa!
  Jokos kurkku-kipu/lentsu hellittäny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Miehellä on kalenteri kyllä, eikä niitä muuten muistaisikaan, kun on paljon menoja...mutta mulla ei aina ole kalenterissa hänen menoja, vaikka yritän kyllä laittaa itsellekin ne muistiin, etten sovi mitän muuta niiden ajaksi... tuo kukka-kuva on vanha. Muuten hyvä tilanne voinnin kanssa, pikkuisen on vielä kurkku kipeä, mutta paranemaan päin. Hyvää keskiviikkoa sinullekin!

   Poista
 6. Olihan hyvä uutinen, että testi meni hyvin!
  Minäkin aattelin ehdottaa kalenteria, tai vaikka vihkoa johon kirjoittais päivät ja menot. Itellä ei tulis mitään jos ei kalenteria käyttäs. Nyt on mennyt ainakin päivät niin sekaviksi, kun on menoa sinne ja tänne, ettei tulis mitään ilman kalenterin tiirailua :)))

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)