Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 5. marraskuuta 2019

Pahuksen laitteet



Kaivoin kuvitukseksi kuvan Rasmuksesta (joka ei ole vielä tullut kotiin...)









Kyllä ottaa päähän nää laitteet... Kun en eilen päässyt kännykällä tilaamaan lääkäriä, piti käydä tänään paikan päällä tilaamassa aika, onneksi se on nyt tilattu. Kaupungissa kävin kysymässä DNA:lta tuosta kuvien siirrosta, niin kyllä se oli oikein kun olin sillä latausjohdolla kokeillut siirtää, niinkuin Emilie sanoi, mutta en saanut kuvia laitettua..Liikkeestä sain nyt lisäneuvoja, mutta ei sekään auttanut, päinvastoin tietokone simahti...onneksi ei sentään kokonaan... Käytiin lenkillä miehen ja koiran kanssa, niin sitten sen jälkeen tää taas pelasi...mutta en nyt uskalla kuvien siirtoa enää kokeilla. Täytyy varmaan pysytellä digikamerassa blogin suhteen, ainakin niin kauan kun joku tietokone-nero neuvoo mua. Harmi vaan, kun kännyssäkin olisi niin hyvä kamera. Huomenna tosin on taas Laulusiskojen harkat, niin sieltä voisi löytyä tietokoneihmisiä :)




Sitten piti vielä käydä meidän yhteisen (lue miehen) s-postia katsomassa onko sinne tullut mitään, niin sitten en meinannut taas päästä blogiin... huh huijaa...
Omassa s-postissakin oli vaikka kuinka paljon viestejä, mutta ei onneksi mitään kiireellistä.





Väsyttää nuo ongelmat. Ulkona ilta alkaa hämärtyä ja Hipsu tässä mun tietokone pöydällä tuijottelee ulos hämärään. Mutta me mennään taas saunaan ja luotetaan siihen tekstiin, mikä meillä saunan seinällä on: " Kun soivat kiukaan mustat urut, unohtuvat kaikki maailman surut."





7 kommenttia:

  1. Jos puhelimesi on android-puhelin, niin eikös kännykällä otetut kuvat tallennu google-tilisi kuviin. Ja sinne voi sitten kirjautua tietokoneella. Terveisin Anne puuhellan lämmöstä Pirkkalasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se android-puhelin on...minä en vaan tajua noista, mutta varmaan saan joskus jonkun neuvomaan :) Puuhellan lämpö on mukava :)

      Poista
  2. Kirjoitin kommentin, mutta sen julkaisu jumi äkkiä. Että on niitä ongelmia välillä.
    Mutta kyllä sinä vielä löydät jonkun neuvomaan ja vielä onnistuu kuvien siirto.

    VastaaPoista
  3. Etpä ole yksin pulmasi kanssa. Vaikka tytär on neuvonut monta kertaa miten saan kuvat kännykältä koneelle, niin ei se vaan minulta onnistu. Onneksi sentään kamerasta saa siirrettyä.

    VastaaPoista
  4. samanlaisia kuvansiirto ongelmia,täällä,isännällä älymystön kamera,en osaa neuvoa,kameralta saan kuvat sujuvast liitettyä tietsikkaan.
    OSTIN VUODEKSI ETEENPÄIN f-SECURIN,ois ees jotain turvaa ;),noilta roskaposteilta.
    jokos killi on kotiutunut?
    Meillä pakkasta -16,
    mukavaa keskiviikkopäivää,sinulle Sesse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole Rasmusta vielä näkynyt :( Täällä oli aamulla -6 astetta, nyt on nollan paikkeilla. Siirsin muratin eteisestä saunan pukuhuoneen hyllylle ikkunan viereen, toivottavasti viihtyisi siellä talven, ei ole ainakaan pakkasella.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)