Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Tämän päivän mietteitä...


(Vanhoilla kuvilla mennään edelleen).

Heissan kaikki! Vesisade ja harmaus jatkuu...minkäs sille voi..Tänään lähdettiin käymään naapurikylällä,käytiin kahvilassa ja samalla kylän kaupassa , ostamassa pääasiassa huomiselle Kylätalolle kertakäyttöastioita.
(Huomennahan onkin taas se viikon vilkas päivä: soppakirkon työpäivä ja illalla kylätalo-tilaisuus. Ja varsinaiset soppiksen vetäjät ovat poissa, meidän pitää pärjätä ilman. Onneksi tuttu "sijais-emäntä" tulee laittamaan ruuan siellä). Perjantaina tulee sitten ystävä kylään.
Takaisin tullessa poikettiin eräässä "hoitokodissa", kun eräs kaveri oli miestä pyytänyt käymään,minä menin mukaan "siivellä" :) Sopivaan aikaan satuttiin menemään, saatin ruoka siellä ja kun toisella tutulla kaverilla oli siellä synttärit, saatiin myös täytekakkua. Ja saatiin rukoilla erään nuoren naisen puolesta, hän itse pyysi.
Pari kaveria sieltä pitäisi tulla huomenna kylätalo-tilaisuuteen. Minä olin autuaasti unohtanut, että mun piti kysellä, että saisi kunnon toimivan ulkolampun kylätalolle, kun ei siellä ole toiminut toinen ulkovalo ollenkaan ja eteisessäkin on ollut vain mun kynttilälyhty. En todellakaan ollut sitä muistanut pätkääkään. Tänään sitten se tuli yhtäkkiä mieleen ja laitoin siitä viestiä "vastaavalle", mutta hän oli lomalla ja antoi vaan toisen numeron, mihin ilmoittaa. Että voi olla, ettei siitä huomiseksi ole vielä hyötyä... Nyt on kuitenkin viesti laitettu eteenpäin. Kyllä nyt on pimeällä niin pimeää, että kunnon valo olisi tarpeen.

Tämmöistä miettimistä tänään. Pimeästä huolimatta valoa ja iloa!

10 kommenttia:

 1. Nyt ovat tosiaan valot ja heijastimet tärkeitä.
  Minulle tämä lauha sää on niin ihanaa, tuntuu lämpimältä ja mitä myöhemmin talvi alkaa, sen parempi - sitten se ehkä kestää vähemmän aikaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että mitä myöhemmin pakkaset alkaa sen lyhempi on ilmeisesti talvi :)

   Poista
 2. voi meillä postikortti maisema häviää...vettä sataa....
  valo ja iloa jokaiseen päivään!

  VastaaPoista
 3. Kyllä nyt on tärkeää saada kunnon valot, ettei kukaan loukkaa itseään.
  Toivottavasti siellä viestin toisessa päässä toimitaan heti.
  Mukavaa torstai aamua sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä jo ensi kerralla on valoa, toivotaan niin :)

   Poista
 4. Sateinen harmaus imee kaiken valon. Vesisateessa on se hyvä ettei ole niin liukasta. Mutta ei muuten ole aina hyvä. Tiistaina oli vähän aurinkoista, niin koetin ihan "väkisellä" nauttia valosta.
  Mutta tämä päivä kun menee niin on jo tämäkin viikko loppupuolella. Jospa taas jonain päivänä näkyisi vähän aurinkoa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään olikin ihan hyvä sää, kun ystävä tuli kylään :)

   Poista
 5. Onneksi tänään aurinkokin näyttäytyi ja teki päivästä valoisamman. Hyvää viikonloppua siulle. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)