Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Pähkäilyä





Tässä yhtenä päivänä tuli vaihdettua kuistille aiemmin saadusta jättikapasta ompelemani punervat kapat. Niissä on punaisella pohjalla pikkukukkia ja yläosassa kulta-vihreitä raitoja.












Vaikka ei noissa varsinaisesti ole mitään jouluaihetta, niin vähän jouluiselta/talviselta rupesi kuisti tuntumaan...vaan haitanneeko tuo. Ei ole isäntäkään mitään valitusta esittänyt, liekö huomannutkaan.



















Kun siirsin miehen tietskaa toiseen paikkaan, silloin kun "korjasin" sitä, jouduin myös siirtämään tuoleja olkkarin ikkunan edestä , niin huomasin, että kun tuoliin istuu niin juoru osuu melkein päälakeen, niin jouduin juorun siirtämään toisten kukkien kanssa samaan paikkaan pikkuhuoneen ikkunalla...alkaa muistuttaa jo kasvihuonetta tuo... mutta toisaalta, kun siellä on se valokin syyskaktuksen yläpuolella, niin siellä voin vaikka virkistyä talven keskellä :) Katsella valoa ja kasveja.












Tänään meillä kävi vieraita, miehen siskonpoika perheensä kanssa.
Kyllä huomaa, että meillä on pienet paikat, kun oli pariskunta ja kaksi lasta, niin tuntui, että hyvä kun kaikki sopii samaan huoneeseen... periaatteessa meillä on olkkarissa viisi istumapaikkaa + siirrettäviä jakkaroita. Ehkä pitäisi tehdä jotain muutoksia sisustuksessa, tuo keskellä huonetta poikittain oleva sohva vie tilaa, toisaalta mies ainakin haluaa olla lähellä tv:tä, että näkee kunnolla, eli sitä ei voi oikein siirtää mihinkään muuallekkaan. Ja myös kuntopyörä on oleskelu nurkkauksessa, koska mies haluaa katsoa tv:tä polkiessaan. Mutta pitkänomaisessa huoneessa taka-alalle jää sitten ns. turhaa tilaa, kun oleskelunurkkaus on tv:n edessä.
Täällä huoneen takaosassa on iso liinavaatekaappi, pikkukomero ja mun tietokonepöytä + tuoli. Sekä miehen soittovehkeet (kitara, basso, kaiutin ja nuottiteline).





Joskus ahdistaa tää ahtaus. Vaikka aika hyvin tähän on sopeutunut näiden vuosien aikana, jopa mieskin, joka on laajojen tilojen ystävä. Että tämmöistä mietintää tänä iltana. Mies lähti taas pelaamaan sählyä. Itsellä on vielä vähän kurkku kipeä, muuten suht normaali olo. Mies osti siskonpojaltaan useamman purkin tämän valmistamaa hunajaa, niin se on kuulemma hyvää esim. kurkkukivussa,esim. lusikallinen ihan pelkästään syötynä, sanoi hunajan valmistaja :)






8 kommenttia:

  1. Kivannäköinen tuo kappa! Ihana miten paljon viherkasveja:) Minä olen niin tumpelo kastelija ettei viherkasvit meidän mökissä viihdy:) Leppoisaa isänpäivän iltaa ja alkavaa viikkoa❤️

    VastaaPoista
  2. Hei, miten sinun mies "saa" ajaa autoa kun ei oikein näe kauas?? Minulla myös huono kaukonäkö ja ajokortissa onkin ehtona että on käytettävä ajaessa silmälaseja!! Sehän voi olla vaarallista ajaa jos ei näe kunnolla kauas, sekä itselle että muille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä hän ainakin edellisestä tarkastuksesta on päässyt läpi kuitenkin :)

      Poista
  3. On mukava kun on kukkia ja viherkasveja paljon, ja kai ne paremmin viihtyykin kun niitä on lähekkäin enemmän. Minäkin otin isomman penkin parvekkeelta sisään ikkunan eteen, jotta siihen alan kukkia laittamaan. Eihän mulla paljoa niitä olekaan.. yhden amarylliksen ostin lisää.
    Punaisia kankaita ja verhoja katselin, jotta aion ommella sohvatyynyihin jotain jouluista päällistä. Ei oikein iteltä löytynyt, eikä kaupasta tai kirpparilta. Mutta löytyy niitä kohta, on tässä aikaa.

    Hunajaa suositteli mullekkin sairaanhoitaja kun joskus oli poskiontelotulehdus, niin teen sekaan. Tietysti ei ihan kuumaan ettei ne hyvät asiat tuhoudu liian kuumassa.
    Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hunaja taitaa olla sellainen "luonnonlääke". Kiitos Emilie, samoin sinulle mukavaa viikkoa :)

      Poista
  4. Meillä TV (omalla tv-tasolla ) on eri seinällä kuin kirjahylly ja sohva- tuolisysteemit sitten tv;n edustalla. Myös pitkulainen olohuone, aiheuttaa aina kovasti sisustusmietintöjä!!Ootko itse miettinyt tv:n sijoittamista muualle kuin kirjahyllyyn ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeastaan ole miettinyt, antenni johto tulee tuolta kirjahyllyn takaa, niin se on paras paikka tv:lle, siinä sopiva tilakin sille. Meillä on olkkarissa kaksi lyhyttä seinää ja yksi pitkä seinä käytössä, neljännellä seinllä on kaksi oviaukkoa ja uuni. Mutta näillä mennään :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)