Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 29. marraskuuta 2019

Sataa, sataa ropisee...



Hipsun kuva menneiltä päiviltä..










Kyllä on tänään satanut koko päivän. Harmaata, harmaata... Tuli taas päikkärit otettua, ei tätä muuten jaksa :) Hermoon otti muutenkin, kun keittion puuhella ei suostunut syttymään ollenkaan, niin kova matalapaine oli, että työnsi savut sisälle...vaikka yritin useamman kerran sytyttää. Onneksi sentään kakluuni syttyi toisella yrittämällä. Myös tietokoneen kanssa oli ongelmia ollut sitä ennen, niin oli valmiiksi hermot kireällä.





Joululaulua kyllä lauleskelin tänään, yksinäni ollessani. Niin ne vaan alkaa joululaulut soida päässä pikkuhiljaa. Mies kävi kaupungilla, tapasi samalla tuttavamme/ystävämme, joka toisella paikkakunnalla on ruuanjakelussa, niin hän oli saanut samalla ruokaa meillekin. Loput pistetään jakoon.
Nyt saimme siis päiväkahvin kanssa makeita kookos-kakkusia.




Eilen oli soppiksella keskustelu työvoima-henkilön kanssa ja tämä sama kuntouttava, yksi päivä per viikko, jatkuu näillä näkymin kesään asti. Hyvä näin. Tänään vielä srk:n, se varmaan piristää :)

4 kommenttia:

  1. ja meillä lunta satanu reilu 20 senttiä,ja pakkasta-13,
    oikiat joulupukin maisemat:)
    Jouluradion kuuntelu 1.12;)
    Tuo ruoka juttu hyvä,iso säästö talousmenoihin.
    Mukavaa viikonloppua!Sesselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin illalla vaihtui lumeksi. Ja nyt on valkea maa. Se on aina kotiinpäin, kun saa ruokaa jakelusta :) Leppoisaa viikonloppua!

      Poista
  2. Kyllä äkkiä muuttui säät, eilen aamulla tuli vettä, mutta päivällä lunta. Tänään olikin jo pakkasta ihan reippaasti.
    Hyvä juttu, kun työ maistuu ja jatkuu sopivasti.
    Varmaan alkaa piristyä, kun alkaa maat valjeta ja ilma pakastua. Vaikka taas liukkautta varottava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä.ensin satoi kovasti vettä,sitten illaksi vaihtui lumeksi. Nyt on maa valkoisena. Kävin Elmon kanssa kävelyllä ja ajattelin pitääkö hakea vintistä nastakengät, en hakenut mutta onneksi ei ollut liukasta, tavalliset matalakantaiset talvisaappaat oli. Mutta täytyy se hakea ne nastakengätkin esille.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)