Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 7. marraskuuta 2019

Ei aina käy niin...



...kuin suunniteltiin.





Eilinen flunssa-olo vaan paheni ja eikä olisi kannattanut mennäkkään keittiötöihin tässä kunnossa. Kuumetta ei kyllä ole, mutta kova nuha, kurkkukipu ja päänsärky, en saanut kunnolla nukuttuakaan yöllä. Meillä kun pitää hakea sairasloma-todistus (hoitajalta) heti ensimmäisestä päivästä, niin mies käytti mua terveysasemalla, ja toi mut kotiin. Vei sitten mennessään mun sairasloma-todistuksen Soppikselle. Siellä on kuulemma toinenkin työtekijä kipeänä.
Onneksi saavat sinne vapaaehtoisia auttamaan, jos työntekijöitä puuttuu.





Täällä on satanut yöllä lunta.












Ja tintit parveilee lintulaudalla,vaikka mä en saa niistä koskaan kuvia, kun ne on niin vikkeliä siirtymään paikasta toiseen.






Pelästyin, kun mies oli jättänyt mut pihatien haaraan ja rupesin kaivamaan avainta laukusta, se roikkuu mulla "aina" lompakossa kiinni...ei se ollutkaan siellä! Toivoin ja rukoilin mielessäni, että vara-avain olisi piilossaan paikallaan...onneksi oli. Muuten olisi joutunut hälyyttämään miehen takaisin. Sisällä arvasinkin, että avaimeni oli jäänyt toppiksen taskuuun, kun oltiin miehen ja koiran kanssa lenkillä, silloin kun olin vielä terve. Sieltähän se löytyi, vein äkkiä vara-avaimen takaisin ulos paikkaansa ja pistin oman avaimen taas kiinni lompakkoon. Kauheata, jos jäis ulos ilman minkäänlaista avainta!






Tällaisen kuva (Hyvä Sanoma-lehdestä) laitoin vessan toisen peilin alapuolelle. Kun katsoo tuota kuvaa, voi hymyillä omalle peilikuvalleenkin, se kuulemma nostaa onnellisuuden tasoa :)













Parempaa oloa ja päivää teille!







4 kommenttia:

  1. Toivottavasti vointisi pian paranee! Mutta avain-asiasta oli meilläkin tänään pelästys. Oltiin lähdetty jo autolla liikkeelle, kun isäntä rupesi kokeilemaan, onko se avain mukana. Ensin luuli ettei ole, mutta olikin toisessa taskussa kuin yleensä. Meilläkin vara-avain kyllä. Mutta joskus vuosia sitten jouduttiin ikkuna rikkomaan, kun ei ollut sitä vara-avainta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillkin miehellä on "määrätyt" taskut eri asiolle, niin jos laittaakin vahingossa toiseen taskuun, niin luulee, että ei olekaan mukana...

      Poista
  2. Toivottavasti paranet pian Itse olen ollut terve syksyn ja alkutalven, mies yskii kovasti, ei sillä nuhaa tai kuumetta ole, ja töissäkin käy.
    Meillä on avain asia tosi huonosti, on vain yksi avain. Nyt se on miehellä. Kysyin eikö siitä vois teettää vara avaimia, ei kuulemma voi. Pitää vielä kysyä miksei muka. Luulen että se maksaa miehen mielestä liikaa. Mies on tosi pihnu, minä taas...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi se varmaan hyvä olla useampi avain... meillä isäntä on hukannut välillä avaimia, niin on joutunut teettämään uusia.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)