Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 8. marraskuuta 2019

Toipilaana









(Vanhassa kuvassa miehen synttärikukkia).





Hieman parempi olo jo :) Mitä nyt kurkku on karhea ja päätä särkee, noihin auttaa kuitenkin kurkkutabletit ja särkylääke. Tällä viikolla oli kalenterissa niin monta menoa merkitty, että ehkä se oli tarkoituskin, ettei mun tarvitse joka paikkaan mennä...

Tämän illan srk:n menosta en vielä tiedä, riippuu olosta. Huominen hierontakin peruuntui kun miehellä on silloin muuta menoa, niin ei ole kyytiäkään. Ja ehkä se hierontakin on parempi tehdä sitten, kun on ihan terve.





Aiemmin virkkasin isompia isoäidin neliöitä kirppis-langoista, eilen sitten virkkasin niihin lisäreunoja ja yhdistelin niitä...kun olin yhdistellyt kaikki huomasinkin laittaneeni kaksi neliötä nurinpäin..että silleen.. Täytyy tänään korjata virheeni. Ehkä siitä joku tuolin päällys tulee... Kun silmätkin on olleet niin väsyneet, ettei oikein ole jaksanut lukeakkaan, niin on sitten virkannut. Tarviisin varmaan uudet lasitkin...




Viimeksi luin kirjan "Kuuma kesä Korkholman saaressa." Sekä lopun kirjasta: "Toisella silmällä" Tuo ensin mainittu oli minusta parempi. Ehkä kirjoitan niistä vielä oman postauksen.





Onneksi tuli tämän viikon siivoukset tehtyä jo ennen flunssaa. Nyt ei olisi jaksanutkaan. Viime yönä on satanut muutama sentti lisää lunta ja maisema näyttää talviselta. Eipä tässä tämän ihmeempiä. Mukavaa päivää teille!

8 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista sulle toivottelen! Onpa kaunis tuo kuvassa oleva kukka:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä kai se tässä pikkuhiljaa alkaa helpottamaan jossain välissä :) Tuo kukka oli oikein piristävän värinen :)

      Poista
  2. Jumalan nerokasta luomistyötä tämäkin, että keho ilmoittaa, koska on liikaa täytymisiä ja velvollisuuksia!
    Kirsti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Mies on kova menemään joka paikkaan, niin siinä sivussa niitä menoja tulee minullekin... Ihan omia menoja ei ole läheskään niin paljon.

      Poista
  3. Toivottavasti flunssa ja kurkku kipu vähän jo hellittää...
    Levähtelet,juot kuumaa...lueskellet:)Siinäpä toipilaalle mukavaa puhaa..jos ei jaksa isompi juttuja touhuta.
    Kaunis kukka ,kauniin värinen.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti flunssa paranee pian. Sitä tuntuu olevan nyt paljon liikkeellä. Vastapäisessä naapurissakin kärvistelevät flunssan kourissa ja toivon nyt, ettei tauti hiivi salakavalasti tien yli meille.
    Mukavaa isänpäivänviikonloppua sinulle!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)