Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 30. marraskuuta 2019

Lunta, siivousta ja ulkoilua










Tänään olen tehnyt siivousta ja käynyt Elmon kanssa ulkoilemassa. Eilen satoi kovasti vettä, mutta illalla se muuttui lumeksi ja oli aika pöpperöinen keli kun mentiin seurakuntaan. Siellä olikin tavallista vähemmän porukkaa, varmaan tuon kelin takia. Mutta hyvä tilaisuus oli. Miehellä on nyt viikonloppuna taas Vivamon joulunäytelmän harkat ja on siellä yötäkin.
Mulla tuli hyvä mieli kun sain imuroitua, pestyä lattiat ja tuuletettua matot ja vaihtelin samalla liinoja ja tuolinpäällyksiä. Nyt on hetken siistiä.















Ulkona oli valkoista, ja sinistä taivasta näkyvissä, ei kuitenkaan varsinaisesti aurinko paistanut, nyt näyttää vähän enemmän kirkastuvan. Otin digikameralla kuvia, ja kuinka ollakkaan se sujahti mun käsistä alas lumeen. Vähän tuli kosteutta ja vesihöyryä siihen. Eiköhän tuo siitä kuivahda.






Tämä oli se kostunut kuva :) Reunoilla on sitä "huurua", muut olivat ihan hyviä.


















Nyt siellä on ruvennut aurinko paistamaan sen jälkeen kun kotiin tulin. Sytytin tulen pönttikseen ja kohta on kahviaika :) Mukavaa viikonloppua teille jokaiselle <3

10 kommenttia:

  1. :) ihana tunnelma Sinulla siellä:))
    pienikin lumi tekee silmille iloa! ja mielelle!
    Kuuleppa:)koti jossa eläimiä ,ei ikinä ole kuin hetken siisti,karvanaamat juoksee ja myllertää...mutta sen takiahan koti onkin paras!!
    Minä siivuan tuota omaa boksiani:)allergia tabletin otin,pölyä ja sitä tyhjänpäiväistä hölynpölyä..joista ei raski luopua:))
    Lämpimin Halauksin Liisa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sitä nyt valoisampaa! Voi, näkisitpä mun "romuvarastot"...nyt olen taas viime päivinä vähän ommellut... Haleja sinnekin :)

      Poista
  2. On siellä kauniit talviset puut ja ihanan sininen taivas.
    Kaunista adventtisunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis päivä on ulkona! Pakkasta vähän. Juuri kävin viemässä roskapussin ja linnuille siemeniä. Mukavaa adventtia sinullekin!

      Poista
  3. Lumi tekee heti maisemat kauniiksi, niin sitä nyt monen vesi sateisen päivän jälkeen saa ihastella lumisia puita ja aurinkoa muutaman päivän.kaunis koira sohvallasi, eläimistä on paljon iloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo aurinko ja valoisuus hienoa jatkuvan vesisateen ja pimeän jälkeen :) Eläimet on mukavia, enimmäkseen :)

      Poista
  4. Ihania nuo lumesta pitsiset puut ja pensaat!

    VastaaPoista
  5. Hienot kuvat ja suloinen Elmo♥ Meilläkin satoi toissa iltana lunta ja on kyllä heti niin paljon valoisampaa:) Mukavaa alkavaa joulukuuta, tuokoon se mukanaan kaikkea ihanaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tästä lähdetään joulua kohti, ilman stressiä ajattelin mennä :) Parit jouluvalot virittelin eilen sisälle. Samoin sinulle Päde!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)