Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 4. marraskuuta 2019

Tämän päivän höpinöitä



Tänään mies lähti aamulla kaverinsa muuttoon auttamaan. Tuli vasta iltapäivällä takaisin, muutosta saatua tavaraa mukanaan... esimerkiksi ruokaa pakastimesta, polkupyörä ja valkoinen metallihylly mulle. Tuo hylly on sellanen pieni kolmehyllyinen, minä jo samantien vaihdoin sen hyllyjä eri järjestykseen.
Miehen ollessa siellä muutossa, itse siivosin vihdoin keittiön, olkkarin ja pikkuhuoneen, ja laitoin ruuan puuhellalla. Iltapäivällä kävin myös Elmon kanssa kävelyllä, oli aika viileä sää. Kotiin tultua aloitin lukemaan yhtä hyvältä tuntuvaa kirjaa, ja sitten mies tulikin.





Huomenna onkin taas kaupunkipäivä. Tänään yritin varata itselleni lääkäri-aikaa, mutta en tiedä miksi se ei onnistunut, vaikka useamman kerran yritin.
Täytyy yrittää huomenna tai keskiviikkona uudestaan.





Tämä kuva on otettu kävelylenkillä tänään, digikameralla, en vielä saa kännystä siirrettyä kuvia.










Hipsu tosiaan tuli heti hoitokoiran lähdettyä kotiin, mutta Rasmusta ei ole vielä näkynyt. Huomenna täytyy käydä känny-liikkeessä kysymässä siitä kuvan siirrosta. Kun miehellä oli illalla yksi asia hoidettavana tietokoneella ja yhdessä sitä pähkäiltiin, niin tällä kertaa mua vaan nauratti nää meiän tietska touhut, niin että meinas mennä pissat housuun :D tuli kiire vessaan....näitä alkavan "vanhuuden" ongelmia..




Eipä tässä muuta, nyt kerkii vielä vähän aikaa lukea tai neuloa, heippa!





4 kommenttia:

  1. Nyt on ihan kivan kuivaa, vaikka kylmältä tosiaan tuntuu. Toivottavasti Rasmus tulee pian kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika viileä oli tosiaan, kun käytiin miehen ja koiran kanssa lenkillä, oli hyvä, että oli toppis päällä :) Toivon sydämestäni, että Rasmus tulee pian kotiin! Joka päivä huutelen sitä pihalla, mutta se ilmeisesti taas jossain kauempana "reissulla" :(

      Poista
  2. kodikas sellainen puuhella, tulee oma lapsuus mieleen,sauna oli joskus puilla lämmitettävä,nyt sähköllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin kun muutettiin tänne minullakin tuli mieleen kun lapssu/nuoruuskodissa lämmittelin välillä puuhellaa. Samoin sauna oli puulämmitteinen siellä ja täällä :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)