Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Hyvää 1. adventtia!






(Kuva vanha)





"Iloitse suuresti tytär Siion, huuda riemusta tytär Jerusalem. Katso, kuninkaasi tulee sinun luoksesi! Hän, joka on vanhurskas, hän pelastaa; hän on nöyrä, hän ratsastaa aasilla, aasintamman varsalla." Sakarja 9:9.




Niin se alkoi joulukuu ja adventti-aika. Sopivasti lumisena ja pikkupakkasella. Vähän viileää on sisälläkin, laitoin pönttiksiin tulet olkkariin ja yläkerran makuuhuoneeseen. Ja linnuille vein lisää siemeniä.
Mies on vielä näytelmäharkoissa, tulee iltapäivällä ja ehkä mukanaan pari tuttua, jotka lähtevät sitten hänen kanssaan sählyä pelaamaan. Minä ompelin eilen pikkujuttuja, eli joulu-pannulappuja. Paljon olisi vanhoja jouluisia kankaita, mistä voisi jotain tehdä. SRK:ssakin on alkanut joulumyyjäiset, mutta en nyt oikein ole saanut mitään tarpeeksi hyvää aikaan, että voisin sinne viedä. Aikaisemmin kyllä jotain vein, mutten mitään jouluista.




Sisälle virittelin pari jouluvaloa, valoa tuomaan. Kotimatkalla-blogin puolelle kirjoittelin pitkästä aikaa. Ei tässä nyt ihmeempää kirjoittamista olekkaan, joten lähden lämmittämään itselleni ruokaa... Hyvää ja siunattua adventtia jokaiselle!

4 kommenttia:

  1. Siunattua adventin aikaa sinulle! Ihana aika vuodessa on tämä, kun pimeyden keskelle tulee joulun valoa. Ihana tuo kynttiläkuva!

    VastaaPoista
  2. Hyvää ja Siunattua Adventin aikaa!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)