Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 12. syyskuuta 2020

 Vielä tästä blogin uudistamisesta sen verran haukkuja, että kun uteliaisuudesta katsoin mitä siellä on, kun on jotain  lisätietoja, niin pelkkää englantia vaan... minä olen sitä aikoinaan koulussa vain kolme vuotta lukenut (kun siihen ikäluokkaan kuulun, ettei sitä ollut enempää), niin en tosiaan viitsi sitä sanakirjan kanssa ruveta lukemaan. Ehkä sen olisi voinut jonkun kääntäjän kanssa lukea, mutta en sitäkään ole koskaan käyttänyt.)


No se siitä. Eiliseltä pikku metsälenkiltä kuvattua, tosin nämä kaksi ensimmäistä ovat ihan tien vierestä. Oletteko muuten huomanneet, että syksyllä luonnossa on eniten keltaisia kukkia? Kauniita kyllä.





Asuukohan tässä joku?






Sitten metsään...













Syksyltä alkaa näyttää. Eilen oli kyllä ihanan aurinkoinen ja melko lämmin sää. Loppuun vielä puun ja kiven yhdessä muodostama "taideteos".





Heippa vaan ja viikonloppuja!

12 kommenttia:

  1. On kyllä ikävää, jos ohjeet ovat vain englanniksi.
    Eilen olikin ihan kiva sää, vähän välipäivää puuskaisesta tuulesta, tänään se taas puhaltaa niin, että ihan turhaan nostin kaatuneet köynnöstuet yms. pystyyn, ovat taas kumossa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään sunnuntaina täällä on kaunis päivä, mutta jonkun verran tuulista. Seurakunnassa käytiin ja hampurilaisella, muuten ei ole ulkona tullut oltua.

      Poista
  2. Joo nyt on sotkettu suomen sekaan muutenkin englantia. Esimerkiksi kun katsoin lukuluetteloa ja näin tämän sun juttusi, niin ennen siinä olisi lukenut nimetön, nyt sekin oli englanniksi untitled... Joku muukin vastaava asia oli, että muutama sana joka olisi voinut aivan hyvin olla suomeksi, olikin englanniksi. Se taisi olla se, miten monta päivää sitten joku juttu oli julkaistu tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se olikin siinä samassa lukuluettelossa, eli sun jutun "untitled" perässä luki "1 hour ago". Eikö ne enää erota mikä maa, mikä kieli!

      Poista
  3. Nuo kivet ja kalliot ovat minustakin niin mielenkiintoisia. Kuinkahan monta sataa vuotta ovat olleet paikoillaan. Metsään olisi pitänyt lähteä, ehkä tässä vielä kerkiääkin, kun tuli poutakeli, vaikka aamulla satoi.
    Taitaa muuttua nämä kielet tässä bloggerissa, kun katoin tekstit sivulta (eli postaukset) ?-kohdalta niin oli se Ohje ja Palaute-kohta ainakin suomeksi. En ole paljoa niitä katsellut, mutta siellä luulisi olevan ohjeita, oli haku ohjeista mm postauksen luominen, kuvien lisäys yms. En ole katsonut onko miten ymmärrettävästi kirjoitettuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsässä on rentouttavaa, varsinkin jos on hyvä sää, niinkuin silloin oli, ilo silmälle ja mielelle :)

      Poista
  4. uPEAT ;) metsälenkki maisemat.
    Erittäin viehättävä puu-kivi ystävyys...siksi kait tuota voi sanoa sen verran joka päivä yhdessä ovat;)
    Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  5. niin tuolla puun kolossa asuu "metsänhenki" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa kommenteista! Tänään on mennyt ihan hyvin hienoista vatsavaivaa lukuunottamatta.

      Poista
  6. Hienot kuvat! Sitä on täällä vähän ihmetelty kun kovin vähän on vielä syksynvärejä näkyvissä vaikka syyskuu jo melkein puolessa välissä onkin. Täällä on tänäänkin sellainen myräkkä että lehtiä vaan lentelee:) Kaunista syksyä sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde! Täällä on tänään kaunis syyspäivä, ei vaan juurikaan ole kerinnyt ulos. Tuuli kyllä oksia ravistelee.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)