Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 10. syyskuuta 2020

Tyhmää!!

 Joko teillä on vaihtunut uudenlaiseksi blogi? Musta tää uusi on paljon tyhmempi, en tykkää! Mutta kun tästä tulee vakituinen kerran, niin täytyy miettiä tottuuko tähän vai ei.... nyt ei ainakaan mua viehätä.


Tänään oli kuntouttava ja illalla on Kylätalo-tilaisuus. Eli muutaman tunnin päästä. 



Eilen toin suurimman osan ulkona olleista kukkasista sisälle ja nyt on joka paikka  täysi. Ulos jätin vielä ison muratin ja kuistille toisen lehtikaktuksista. Yksi juoru pääsi olkkarin ikkunaan.




Ja iso  kukka, jonka nimeä en nyt muista, olkkarin korkean kaapin päälle. Piispankaura se oli :) Miksihän nuo nimet tulee aina viiveellä.... Siitä ei nyt kuvaa ole.

Ei nyt innosta enempää kirjoittaa, halusin vaan tietää joko teillä on blogin ulkoasu vaihtunut? Katsoin esikatselusta, niin ei siinä ole paljon eroa, mutta kun tää kirjoitus puoli on niin outo :(




15 kommenttia:

  1. Näin lukijalle tämä blogi vaikuttaa samanlaiselta kuin ennenkin. Lukijoiden kannalta on kurjaa, jos muutokset blogin pitäjille ovat tuottaneet hankaluuksia. On mieluisaa lukea kirjoituksianne että on toivottavaa että se sujuu hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi kaiken pitää aina muuttua...vanha on hyvää, sanoo Mielensä pahoittajakin...

      Poista
  2. Eilen kun kirjoitin blogia, niin ei ollut juuri eroja. Tosin ite meinasin sotkea, kun vahingossa kirjotin kokonaan uudelle sivulle, enkä etusivulle. Kääk onneksi sain korjattua, ja kopioitua. En ehkä tänään kerkiä kirjoittamaan.
    Nuo juorut ja ikkuna on niin nätti. Juorua olen katellut ostaakseni, mutta en ole löytänyt vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otin isosta juorusta oksia juurtumaan, ja nyt on useampi pieni juoru. Iso emokasvi on myös elossa. Samoin tein tulilatvan kanssa. Sen emokasvi oli juuresta niin huonossa kunnossa, että jätin vain poikaset.

      Poista
  3. Yhen tarinan oon kirjoittanu :)siis en mitää postauksia:))))))
    "vanhassa vara parempi..opetellaan
    Kauniita kukkiaja paljon,missä sinulla ne on ollu?kasvarissako?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa sisällä, osa pihalla, iso piispankaura oli kasvihuoneessa.

      Poista
  4. Vaihtunut on, enkä oikein tykkää minäkään uudesta..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkyi siinä olevan, että vaihda entiseen, mutta kun siinä luki, että vaihtuu syyskuun aikana uuteen..että ei se sitten paljon auttaisi.

      Poista
  5. Sama uttu blogin ulkoasu vaihtui, mutta mahdollisuus oli vaihtaa takaisin entiseen, eikö kellään teillä ollut sitä mahdollisuutta? en siis tykännyt uudesta, niin siinä kysyttiin jotain että palaanko entiseen...nyt en muista miten palasin entiseen.
    Muuten minulla ei juoru kukka viihdy eikä kasva,monesti yritin, lopulta en hanki enää sitä, sinulla juoru voi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä huomasin sen, että vaihda entiseen, mutta kun siinä luki että uusi tulee käyttöön (kuitenkin?) syyskuun aikana.

      Poista
    2. Inhoan sitä uutta. Sellaisen palautteenkin lähetin siitä, jonka antaminen sekään ei helposti käynyt. Minulle sitä uutta tyrkytettiin jo jokunen viikko sitten ja palautin heti vanhaan. Nytkin voi muka palauttaa vanhaan, mutta enää se ei pysy, vaan joka kerran kun sinne menee, joutuu puljaamaan sen kanssa. Kaikki siirretään uuteen ennenpitkää, niin siinä luki. Mietin ihan viitsinkö ollenkaan enää juttuja laittaa.

      Poista
    3. On tää kyllä ärsyttävää... mutta mielellään sinunkin juttuja lukisin <3

      Poista
  6. no voi kurjaa jos se muuttuu sit pysyvästi uudeksi,en tosiaan tykännyt, miks aina pitää uudistaa,kun entinen on hyvä.
    Vaikka enpä mä usein laita muutenkaan postauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan turhaa uudistaa, kun entinen on parempi.

      Poista
    2. Minäkin juuri yritin saada tolkkua tuosta uudesta järjestelmästä. Ärsyttää, kun joka asia pitää etsiä ja kokeilla. Kun ei se blogin käyttö vanhassakaan versiossa ole mikään suitsait juttu. Ainakin kuvien kanssa minulla on ollut yhtä opettelua.
      Mutta kai tämä on sitten vanhuutta ja muutosvastaisuutta.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)