Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 8. syyskuuta 2020

Kaikenlaista "haipakkaa" eli menoa/touhua





Ensin aamulla kaupunkiin, jossa meillä oli puhe vuoro ruokailun hartaudessa. Ruuan jälkeen vielä Heseen kahville, sitten kotiin. Mies kerkesi ottaa torkut, sitten tulivat vieraat , paristakin paikasta.
Maukkaita tuliaisia saatiin kahvipöytään, vaikken itse uskaltanut ottaa, kun ei ollut gluteenitonta, otin vain omaa kauraleipää. Kun meidän piti mennä vielä toisen kerran kaupunkiin yhteen tilaisuuteen... mutta sitä ennen oli miehellä kaverin kanssa tiilien haku keikka ja auto juuttui märällä pihalla mutaan.

Toiset vieraat olivat jo silloin lähteneet kotiin. Miehet taistelivat ikuisuuden sen kanssa, että kaverin liejuun jumittunut auto saataisiin pois ja minäkin olin loppuvaiheessa siinä mukana. Autoa työntämässä. Ja melkein koko ajan oli satanut. Kun auto vihdoin irtosi mudasta, isäntä lähti "lennosta" sinne toiseen tilaisuuteen ja kaveri koiransa kanssa kotiin. Minunkin piti alunperin mennä sinne tilaisuuteen, mutta ei sitten huvittanutkaan kiireellä rynnätä sinne.


Joten jäin kotiin ja mies haaveili, että lämmittäisin hälle saunan sillä aikaa. Niin kai sitä täytyy tehdä. Jos nyt  kohta menen sitä saunaa lämmittämään ja ehkä sinne tulee itsekin mentyä. Ja nyt illalla uskalsin jopa ottaa sellaisen kinkkutäytteisen sämpylän, (kun ei tarvitse enää mihinkään mennä), vaikka ei olekkaan gluteeniton.

Mutta olipahan päivä.


6 kommenttia:

  1. Voi ei, auton mutaan juuttuminen on kyllä ikävää! Hyvä, että saitte sen lopulta irti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli vähän totinen paikka, vaan onneksi vihdoin irtosi..oli vielä vieraan auto, niin isompi ja painavampi kuin meidän...joka sekin on välillä ollut mudassa tai lumessa kiinni.

      Poista
  2. Ompa siellä satanut paljon. Toivottavasti kuivuu. Kivahan se on saunassa käydä, kun sen lämmittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuli reippaasti vettä eilen, tänäänkin vielä vähän. Onneksi rymyämisen jälkeen pääsi saunaan.

      Poista
  3. Touhua on mukava olla,kotosalla:)
    JA
    mikä sen parempi kuin oma koti!
    Meillä toi nätti syksyinen päivä,koivut alkaa puottaa lehtiä...
    Kävin hakemassa 100kg kauraa linnuille,sekin huoli vähempänä,Leipomis hommia.koko päivän touhunnu ..isännyksen täyet kympit täyttyy ens viikolla,,"oman perheen kesken":)juhlistetaan....
    SAUNA on paras paikka ressin purkuun,,hiljaisuuden rikkoo vain löylyveden suhina kiukaalla,
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)