Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 26. syyskuuta 2020

Kipuja ja vanhaa kauneutta




 

Taas ollaan lauantaissa. Viikot menee yhdessä hujauksessa. Eikös se niin olekin, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin elämä menee... onneksi on usko siitä, mihin se päättyy :)

Vaivat ei ainakaan vähene. Viime yönäkin sain ensin illalla hakea alhaalta särkylääkettä, kun iskiaskipu niin vaivasi, ja yöllä oli taas sellainen "tuikkiva" kipu jalkapohjassa, isäntä haki alhaalta mulle lisää särkylääkettä, muuten ei varmaan olisi saanut nukuttua. Aina ne vaivat usein tulee silloin kun yrittää nukkua. Täytyy viedä särkylääkettä yöpöydän laatikkoon, ettei tarvii yöllä alhaalta hakea,kun muistais.

No, on mulla välillä sellaisiakin aikoja, ettei mikään vaivaa, onneksi :) Eilen oltiin seurakunnassa, oli meidän auto täpötäysi. Ja maskit päässä oltiin seurakunnassakin. Mutta saatiin rukoilla yhden vanhemman naisen puolesta ja tavattiin pitkästä aikaa eräs toinen , nuorempi nainen, jonka puolesta oltiin rukoiltu aiemmin, sovittiin, että mennään hänen luokse kahville joskus.




Tänään siis isännällä sählypäivä ja muuten saunapäivä. Äsken syötiin pyttipannua. Nyt olisi hyvä sää käydä kävelyllä, mutta eilen ainakin oli tuo jalkapohja sen verran kipeä, että piti pian kääntyä takaisin päin.


Piristykseksi kuva, jonka otin eilen,kun pöydällä oli pesuvati (jossa pesin perunoita) ja yksi emali kansi, niin nappasin muut samantapaiset samaan kuvaan.



Vanhaa kauneutta <3 Hei vaan!


4 kommenttia:

  1. On kurjaa kun ei saa yöllä nukuttua:( Mutta on tosi ihana tuo sun emalisatsi:) Meillä oli mun lapsuudessa kukallinen ja yksivärinen valkoinen emalivati.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin oli lapsuudessa kukallinen ja isompi valkoinen. Tuo kukallinen tuossa kuvassa on tullut talon mukana ja se vanha valkoinen (äidin entinen) on myös meidän saunassa.

      Poista
  2. Kyllä on kauniita nuo emalit. Mullakin oli ennen niitä, mutta ennen muuttoa piti hävittää.
    Niin näkyy vaivat vaan lisääntyvän, ja vaihtavat paikkaa välillä. Milloin mikäkin paikka naksahtaa. Meillä on reumaakin ollut suvussa, molempien vanhempien puolella vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano vaivojen suhteen...mutta sillä mennään mitä on annettu.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)