Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 5. syyskuuta 2020

Harmaan päivän piristystä


Tänään on välillä satanut vettä, tai välillä ollut muuten vaan harmaata.


Tuli mieleen vintin rappusista ottaa tuo vanhempi (makrameella päällystetty) "purkkivalo" esiin. Yritin etsiä siihen valkoisella johdolla olevat valot, mutta en löytänyt.


Otin sitten toisen samanlaisen purkin ja  koristelin sen pitsillä ja pitsirusetilla. Sisäänsä se sai vaaleanpunaiset valot ja kasan läpinäkyviä helmiä.









Tykkäsin tuosta vaaleanpunaisesta, mutta tuohon vanhaan täytyy kyllä saada ainakin valkoisella johdolla oleva valo. Ja tuo makrameekin on ihan harjoitus tekele aiemmilta vuosilta. Mutta tulipahan jotain värkättyä. Ehkä teen tuosta vanhasta vielä myöhemmin ihan toisenlaisen...

Mies lähti sählyyn ja minä menen kohta kellarisaunaa lämmittämään. Hyvää saunapäivää teillekkin, ja valoa alkavaan syksyyn!

4 kommenttia:

  1. Kiitos!
    Saunapäivä on meillä aina lauantai.Vaikka aina ajattelen että jos perjantaina siivuais ja kävis saunassa ois kaksi vapaa päivää..."kaavoihin kangistuneita ollaa :)
    Erittäin kauniit lyhdyt.tuo makrame erikoisen nätti!
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin yleensä käydään aina lauantaina saunassa, tosin käydään yleensä myös viikolla jonain muuna päivänä.

      Poista
  2. tuleepa nättiä ihan yksinkertaisesti lasipurkeista. ihan kivat, mustat johdotkin näyttää sopivan.
    Meillä käytiin ennen joka päivä saunassa, sitten vannoin etten käy vuoteen saunassa kun pääsin sen lämmittämisestä eroon. Meni vuosi täälläkin kun muutin saunattomaan asuntoon, mutta nyt kesällä kävin kerran ja tänään ois tarkoitus lähteä taas saunaan :)
    Välillä saunassa käynti tuntui hyvältä, mutta aikaisemmin sitä oli liikaa, niin en tykännyt.

    VastaaPoista
  3. Nyt alkaakin taas olla sellaiset ajat kohta käsillä, että aletaan kaivata kaikenlaisia lisävaloja. Oikeaan aikaan oot noita värkännyt, ja näyttävät kauniilta:) Illat on yllättävän pimeitä. Samoin aamulla aikaisin.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)